Heilbron Wijchen verder onder de naam Alpina

Per 24 april 2023 gaat Heilbron Wijchen over naar Alpina. Onder de nieuwe naam bieden we straks alle financiële dienstverlening onder één dak aan: van verzekeringen tot hypotheken en pensioenen. De service die je van ons gewend bent, verandert niet: je bent en blijft verzekerd bij de maatschappij waar jouw polissen zijn ondergebracht en wij blijven jouw vertrouwde adviseur.

Wat kun je de komende tijd verwachten?

Vanaf 24 april 2023 communiceren wij vanuit de naam Alpina en kunt u ons online vinden op www.alpina.nl. Natuurlijk kun je ook in Wijchen langs komen of je vertrouwde adviseur bellen/mailen voor vragen. Je hoeft zelf dus niets te doen.

Waarom weer een naamswijziging/overname?

Het gaat alleen om een naamswijziging van Heilbron Wijchen naar Alpina. Er is geen sprake van een overname. Heilbron Wijchen was al onderdeel van de Heilbron Groep. De Voogd & Voogd Groep en de Heilbron Groep zijn samen gefuseerd naar Alpina Group.

Voogd & Voogd en Heilbron zagen een mooie kans om elkaar te versterken en aan te vullen, vandaar de keuze voor een fusie.

Wie is nu mijn contactpersoon?

Wij blijven je vaste contactpersoon. Je kunt ons op dezelfde manier bereiken als je van ons gewend bent. Vanaf 24 april kun je ons vinden op www.alpina.nl

Wat verandert er in mijn verzekering door deze wijziging?

Er verandert niets in je verzekering door onze naamswijziging. Je bent en blijft verzekerd bij de maatschappij waar jouw polissen zijn ondergebracht en wij blijven je vertrouwde adviseur.

Wijzigt er iets in de dekking van mijn verzekeringen?

Onze naamswijziging heeft geen invloed op je verzekering. Er wijzigt niets in je dekking.

Betaal ik niet teveel of meer premie door al die personen/bedrijven die ertussen zitten?

Onze naamswijziging heeft geen invloed op je premie.

Aan wie ga ik nu premie betalen? Met wie moet ik contact opnemen als ik vragen heb over mijn premie?

De premie voor je verzekeringen blijft u op dezelfde manier betalen als voorheen. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met ons.

Bediening voor zakelijke klanten blijft hetzelfde?

Voor jou als zakelijke klant blijft onze service ook hetzelfde als je van ons gewend bent. Wij komen op afspraak fysiek bij je langs. Daarnaast kun je ons bereiken voor vragen per mail, telefoon of chat.

Ik ben niet akkoord met de naamswijziging, kan ik mijn verzekering opzeggen?

Onze naamswijziging heeft geen invloed op je verzekering. Er wijzigt niets in je dekking. De naamswijziging is geen geldige reden om tussentijds je contract te beëindigen

Blijft mijn polis wel gewoon per post komen of wordt alles digitaal?

Je blijft je polisdocumenten op de vertrouwde manier ontvangen, hier verandert niets aan.

Dienstenwijzer Alpina online bv

Ons kantoor levert financiële diensten. Graag informeren wij je over onze werkwijze, dienstverlening en service. Bij Alpina sta jij, de klant, centraal.

Jouw persoonlijke situatie en je persoonlijke wensen zijn de kern van onze dienstverlening. In deze dienstenwijzer lichten wij dit toe en maken wij je wegwijs in ons kantoor.

Disclaimer

Deze website wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Wij kunnen echter geen garanties geven over de juistheid of nauwkeurigheid van de informatie op de website. Lees meer over onze disclaimer.

Execution only

Mocht je via onze website een verzekering afsluiten dan is er geen sprake van advies. Wanneer je advies wenst, kun je contact met ons opnemen. Bij het online afsluiten is, aangezien het geen advies betreft, sprake van Execution Only. Lees meer over execution only.

Privacy

Alpina hecht veel waarde aan het beschermen van de privacy van haar bezoekers. Persoonlijke gegevens worden dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld. Lees meer over onze privacy statement.

Cookies

Hier geven we je meer informatie over het gebruik van cookies op de website van Alpina.

Hoe doen wij het?

Laatst geüpdatet: 12-04-2023

Financieel zeker.

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er vandaag tot 18:00

neem contact op