800.000+ klanten
92% beveelt ons aan
28 vestigingen
een schilder aan het werk

Bedrijfsaansprakelijk­ heidsverzekering ZZP

Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering is als ZZP’er een essentieel onderdeel van uw verzekeringspakket.

Bereken de premie

Direct online afsluiten.

14 dagen bedenktijd.

Hulp van onze experts.

Al meer dan 110 jaar helder, transparant & eerlijk advies

Met kennis van elke branche en veel know how verzorgen we helder, transparant & eerlijk advies.
8.3
Op basis van 3696 beoordelingen 93% beveelt ons aan.

Wij pluizen de kleine lettertjes voor je uit

“Het vergelijken van een verzekering loont bijna altijd. Het kan zijn dat de premies zijn verhoogd of dat jouw persoonlijke situatie is veranderd. Daarom raden wij aan om elk jaar een vergelijking te maken voor je verzekering.”

foto Bjorn

Bjorn - Expert verzekeringen

Meer dan 5 jaar ervaring verzekeringen

Achtergrond expert foto Bjorn
Achtergrond afbeelding

Alles over de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering ZZP

Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering is als zzp’er een essentieel onderdeel van uw verzekeringspakket. Hiermee bent u namelijk verzekerd tegen materiële schade en letselschade wat u tijdens uw werk veroorzaakt aan andere partijen.

Zelfs als u uiterst zorgvuldig te werk gaat, kan het gebeuren dat er een keer wat gebeurt: een ongeluk zit in een klein hoekje.

Met een zzp bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering bent u verzekerd tegen schadeclaims die hieruit voortkomen en kan u zorgeloos uw werk uitvoeren.

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering zzp vergelijken?

Het kan lastig zijn om de juiste zzp bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering te vinden. Er zijn ontzettend veel aanbieders met verschillende polissen, polisvoorwaarden en (vooral) premies. Om hier een transparant overzicht in te krijgen, kunt u bij Alpina.nl zzp bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen vergelijken. U krijgt een lijst met passende oplossingen vanuit verschillende aanbieders waarmee u een weloverwogen keuze kan maken. Omdat er zo veel verschillen zitten tussen zzp’ers zorgen wij er ook voor dat de zzp bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen die wij u aanbieden ook echt bij u passen. Zo heeft u altijd een goedkope lage premie met een zo goed mogelijke dekking.

Let op: een zzp bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering is géén volledige zzp aansprakelijkheidsverzekering. Deze dekt namelijk geen vermogensschade als gevolg van onzorgvuldigheden of verkeerde inschattingen tijdens uw werk. Hiervoor dient u een zzp beroepsaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten.

Zijn er AVB verzekeringen voor zzp’ers in verschillende branches?

Vaak wordt de term bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering afgekort tot AVB (aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven). Bij Alpina bieden wij AVB’s voor zzp’ers in verschillende branches. De risico’s op schade verschilt namelijk enorm per branche en zelfs per beroep. Zo worden de kosten van een zzp AVB ook mede bepaald door het beroep wat u uitoefent. Bij Alpina.nl geeft u dit in de vergelijking direct aan, waardoor wij dit direct meenemen in de voorstellen die wij u bieden.

ZZP bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering online afsluiten

U overweegt een financieel product af te sluiten zonder voorafgaand advies. Dit heet execution only. U maakt zelf de keuze dat dit product naar uw oordeel het beste past bij uw situatie. Wij zijn daarom op grond van de Wet op het financieel toezicht (Wft) verplicht u over het volgende te informeren:

In het geval van execution only beperkt onze dienstverlening zich tot bemiddeling en serviceverlening bij de totstandkoming van het door u zelf geselecteerd financieel product. U verklaart goed op de hoogte te zijn van financiële producten in het algemeen en welke specifieke financiële producten bij u passen. Ook kent u de fiscale wetgeving omtrent het financiële product van uw keuze en uw financiële positie. U ziet daarom af van de mogelijkheid om een persoonlijk advies te ontvangen en de daarbij behorende verplichting een uitgebreid klantprofiel op te stellen.

Als financieel dienstverlener kunnen wij daardoor niet controleren of het financieel product dat u overweegt af te sluiten past bij uw persoonlijke situatie. Wij aanvaarden daarom geen enkele aansprakelijkheid voor mogelijke schade indien mocht blijken dat de afgesloten verzekering of financieel product niet aansluit bij uw persoonlijke situatie (of die van andere belanghebbende bij dit product). Ook kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor schade als achteraf blijkt dat er betere alternatieven mogelijk waren, aangezien wij hierover niet hebben kunnen adviseren.

Het afsluiten van een financieel product op basis van execution only is uitsluitend geschikt voor klanten die goed op de hoogte zijn van financiële producten in het algemeen en die over voldoende kennis en ervaring beschikken om zelfstandig een financieel product uit te kiezen. Indien u twijfelt of u over voldoende kennis en ervaring beschikt dan raden wij u aan om alsnog persoonlijk advies in te winnen.

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering zzp zzp'er

Voordelen Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering ZZP

  • Verzekeren vanaf €8,- per maand
  • Verzekerd tegen materiële en letselschade die door u wordt veroorzaakt
  • Keuze uit alle verzekeraars van Nederland
  • 24/7 vergelijken en afsluiten
  • Snelle, gratis opzegservice

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op