Goed nieuws voor Nederland, goed nieuws voor jou!

Schade melden

Heb je een schade aan je auto, brommer of bijvoorbeeld aan je inboedel? Dan kun je deze online melden via onderstaand formulier.

Wanneer je dekking hebt voor ruitschade, kun je een ruithersteller inschakelen die op jouw groene kaart staat. In de meeste gevallen zal de ruithersteller de schade afwikkelen met jouw verzekeringsmaatschappij.

Heb je met spoed een sleepdienst nodig? Op jouw groene kaart vind je het telefoonnummer van de hulpdienst waarbij jouw verzekeringsmaatschappij is aangesloten.

Schade online melden.

 

Alle schadeclaims die je bij de verzekeraar hebt ingediend, worden bij gehouden bij stichting CIS. Het doet er daarbij niet toe of je wel of niet schuldig was en of je wel of niet voldoende verzekerd was. De gegevens die over jou worden bewaard, zijn feitelijke gegevens en persoonsgegevens.

Onverzekerde auto’s met schade
Ook wanneer je met een onverzekerde voertuig betrokken bent bij een aanrijding, zullen jouw gegevens in CIS worden geregistreerd. Het gaat dan om de gegevens van de kentekenhouder, de eigenaar en/of van de bestuurder van de auto.

verhaalservice

Kosteloze verhaalservice

Alpina werkt samen met 112schade.nl voor het verhalen van niet gedekte schade op de tegenpartij.
Heeft iemand bij je schade veroorzaakt maar heb je geen dekking op jouw eigen polis, dan kan 112schade.nl je volledig kosteloos helpen bij het verhalen van de schade op de tegenpartij.

Voor meer informatie verwijzen wij je graag door naar de website van 112schade.nl.

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op