Goed nieuws voor Nederland, goed nieuws voor jou!

MKB Totaalpakket vergaderruimte
Home Zakelijk MKB Totaalpakket

MKB Totaalpakket

Het MKB Totaalpakket is speciaal voor MKB-ondernemingen ontwikkeld. Met dit pakket verzekert je jouw onderneming tegen de belangrijkste risico’s.

MKB Totaalpakket premie berekenen

Online afsluiten

Ruime dekking

Snel geregeld

Al meer dan 110 jaar helder, transparant & eerlijk advies

Met kennis van elke branche en veel know how verzorgen we helder, transparant & eerlijk advies.
8.3
Op basis van 3696 beoordelingen 93% beveelt ons aan.

MKB Totaalpakket afsluiten

Omdat elk bedrijf anders is, kun je zelf bekijken welke risico’s je voor jezelf, je bedrijf en je werknemers wilt verzekeren.

Je kunt via alpina.nl de verschillende risico’s verzekeren met het MKB Totaalpakket.

Bij het afsluiten van een MKB Totaalpakket kunt u kiezen uit meerdere verzekeringen voor uw bedrijf.

Gebouwenverzekering

Met de gebouwenverzekering verzekert u uw bedrijfspand. Het gaat hierbij bijvoorbeeld om schade door brand, neerslag, stom, lekkage, inbraak, een vallend voorwerp of een botsing. Het verzekerd bedrag is gebaseerd op de herbouwwaarde (herstelkosten) van het gebouw.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Met een arbeidsongeschiktheidsverzekering verzekert u zich van een inkomen bij arbeidsongeschiktheid. Uw inkomen wordt beschermd tegen de financiële gevolgen van arbeidsongeschiktheid. Met deze verzekering kunt u uw inkomensachteruitgang beperken en heeft u meer financiële zekerheid voor uw onderneming.

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Wanneer u of één van uw medewerkers schade aan (spullen van) een ander veroorzaakt, kan diegene een schadevergoeding eisen. Met de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering bent u verzekerd tegen dit soort kosten. Zowel zaakschade als personenschade vallen hieronder. Zaakschade is schade door verlies of beschadiging van spullen. Personenschade is schade door letsel of overlijden.

Milieuschadeverzekering

Een milieuschadeverzekering is een zakelijke verzekering die de kosten van milieuschade dekt. Dit kan zowel milieuschade op uw eigen locatie zijn of milieuschade die u bij een ander veroorzaakt. Ook milieuschade die iemand anders op uw locatie veroorzaakt is meeverzekerd. Milieuschade ontstaat door bijvoorbeeld verontreinigd bluswater, asbestdeeltjes, lekkende diesel of bepaalde schoonmaakmiddelen met schadelijke stoffen erin verwerkt.

Ongevallenverzekering

Met de ongevallenverzekering voor werknemers verzekert u ongevallen op het werk en tijdens woon- werkverkeer. Wanneer een werknemer door een ongeval blijvend invalide wordt of overlijdt, keert deze verzekering eenmalig een bedrag uit. Deze verzekering sluit u specifiek af voor uw werknemers. Onder werknemers vallen ook ingehuurde krachten zoals stagiairs en uitzendkrachten.

Rechtsbijstandverzekering

Met de rechtsbijstandverzekering voor bedrijven bent u verzekerd van professionele rechtshulp wanneer bijvoorbeeld een meningsverschil, met een klant of de overheid, leidt tot een juridisch probleem. U bepaalt zelf voor welke juridische problemen u zich verzekert. Standaard bent u verzekerd voor rechtshulp voor het verhalen van zaak- of personenschade. Ook geschillen over de uitoefening van ondernemersactiviteiten zijn gedekt. Daarnaast kunt u kiezen voor een extra uitgebreide variant en kunt u een rechtsbijstandverzekering aanvullen met de dekkingen: agrarisch, verkeer en incassobijstand.

Zakelijke autoverzekering

Alle eigenaren van een auto zijn wettelijk verplicht om hun auto te verzekeren, vanaf het moment dat het kenteken op naam staat. Dit geldt uiteraard ook voor auto’s die zakelijk gebruikt worden. De WA-verzekering is het belangrijkste en verplichte onderdeel van de zakelijke autoverzekering. De afkorting WA staat voor wettelijke aansprakelijkheid. Deze dekking zorgt ervoor dat de schade gecompenseerd wordt aan de tegenpartij wanneer u aansprakelijk bent.

Alles over MKB verzekeringen

Welke MKB verzekeringen heeft u nodig?

De verzekeringen die u nodig heeft, zijn afhankelijk van uw situatie. Het voordeel van het MKB totaalpakket is dat u één aanspreekpunt heeft voor alle zakelijke verzekeringen.

Daarnaast is de dekking van de verschillende verzekeringen op elkaar afgestemd. Hierdoor is er geen overlap tussen de verzekeringen.

Wanneer u een verzekeringspakket afsluit, profiteert u van pakketkorting, waardoor u minder kwijt bent voor uw zakelijke verzekeringen.

Bedrijfsschadeverzekering

Een bedrijfsgebouwverzekering en inventaris- en goederenverzekering bieden dekking tegen de directe schade door de brand. Maar de schade was in dit geval veel groter omdat de kledingzaak tijdelijk moest sluiten. Die omzetderving werd vergoed door de bedrijfsschadeverzekering. Hoe werkt dat?

  • De bedrijfsschadeverzekering dekt misgelopen netto winst. Die wordt berekend door de omzetcijfers uit het verleden te middelen.
  • U hebt recht op een vergoeding voor de doorlopende vaste kosten waaronder de salarissen van de werknemers en uzelf.
  • Ook krijgt u een vergoeding voor extra kosten waarmee u geconfronteerd wordt na brand of een andere gedekte calamiteit. Bijvoorbeeld de kosten om tijdelijk een ander pand te huren. Of om extra personeel in te huren die de schade helpen oplossen. Ook extra communicatiekosten worden vergoed. De verzekering wil namelijk graag dat u snel weer uw eigen kost gaat verdienen.

Veranderingen doorgeven is belangrijk

Als u een verzekering aanvraagt of als u schade heeft, moet u vragen beantwoorden. U moet deze vragen eerlijk beantwoorden. Daarnaast moet u zoveel mogelijk doen om schade te voorkomen en te beperken. Meld schade zo snel mogelijk! Verder is het belangrijk om ons op de hoogte te stellen als er zaken veranderen.

Eenvoudig berekenen en afsluiten

Via onze website kunt u eenvoudig premie berekenen. Na het invoeren van enkele gegevens verschijnen een aantal, op uw invoer afgestemde, verzekeringen met de daarbij behorende premies en polisvoorwaarden. Deze kunt u vergelijken. Als u een geschikte verzekering heeft gevonden, kunt u deze direct afsluiten. Komt u er niet uit of heeft u nog vragen? Dan kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons telefonisch bereiken via telefoonnummer 088 – 688 37 12. Wij staan u graag te woord.

MKB verzekeringen

Als MKB’er loop u uiteraard ook bedrijfsrisico’s. U wilt zich als ondernemer natuurlijk verzekeren tegen deze risico’s en het liefst tegen een zo scherp mogelijke prijs . Dit kan met de MKB verzekeringen van Alpina. Kosten die u kunt besparen zijn tenslotte altijd mooi meegenomen. Daarom biedt onafhankelijke verzekeringsspecialist Alpina u de mogelijkheid om zakelijke verzekeringen te vergelijken en tegen de laagste premie af te sluiten. Bij ons bespaart u gemiddeld 20% op uw verzekeringspremie en zijn wij dé specialist als het gaat om goedkope MKB verzekeringen.

Alle MKB verzekeringen in één pakket? Het MKB pakket staat bekend als meest voordelige samengestelde pakket voor MKB-ondernemingen. Dit pakket verzekert vrijwel alle bedrijfsrisico’s. Dit pakket bevat onder andere verzekeringen voor uw bedrijfspand, inventaris, rechtsbijstand en aansprakelijkheid.

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op