rechtsbijstandverzekering

Rechtsbijstandverzekering ZZP

Bereken direct de premie voor een zakelijke rechtsbijstandverzekering!

Heeft u problemen met een leverancier? Of heeft u te maken met een langlopende debiteur die maar niet wil betalen? Dan wilt u wellicht juridische stappen ondernemen. Helaas is juridische hulp vrij duur. De kosten kunnen al gauw in de honderden, zo niet, duizenden euro’s lopen. Voor een zzp’er zijn dit al snel hoge uitgaven die u zich niet zomaar kunt veroorloven.

Daarom is er de rechtsbijstandsverzekering. Met een dergelijke verzekering kunt u tot een bepaald bedrag de juridische hulp krijgen die u nodig heeft.

Het belang van vergelijken bij rechtsbijstandsverzekering zzp

Als zzp’er is het van belang om de juiste verzekering af te sluiten voor uw onderneming. Er zijn verschillende soorten rechtsbijstandsverzekeringen. Welke u afsluit, is afhankelijk van de soort werkzaamheden die u heeft. Als leverancier van bloemen kunt u andere conflicten verwachten dan wanneer u zich bezig houdt met online marketing.

Er zijn verschillende soorten claims waar u rekening mee kunt houden. U kunt bijvoorbeeld een ongeluk in het verkeer veroorzaken of te maken krijgen met goederen die niet aan de gestelde eisen voldoen. U dient voor uzelf uit te vinden wat voor u belangrijk is en in wat voor situaties u mogelijk terecht kan komen. Met betrekking tot uw verzekering kunt u dan de modules kiezen die voor u belangrijk zijn.

Wat zijn de voordelen en kosten van een goede rechtsbijstandsverzekering zzp?

Waarom een rechtsbijstandsverzekering afsluiten? Om dit duidelijk te maken geven wij hieronder een aantal voordelen van de rechtsbijstandsverzekering.

Juridische hulp

Met een rechtsbijstandsverzekering heeft u altijd juridische hulp tot uw beschikking. U hoeft zo niet zelf een advocaat of jurist te zoeken. Uw verzekeraar zorgt ervoor dat u de rechtshulp krijgt die u nodig heeft.

Zorgen

Doordat u een rechtsbijstandsverzekering heeft afgesloten, beschikt u altijd over juridische hulp. U hoeft zich geen zorgen te maken over het vinden van de juiste juridische hulp.

Kosten

De premie voor een rechtsbijstandsverzekering is hooguit een paar tientjes per maand. Afhankelijk van de rechtsbijstandspakketten die u kiest. In verhouding tot het inschakelen van een advocaat zijn deze kosten gering.

Sluit uw zakelijke rechtsbijstandsverzekering af bij Alpina: eenvoudig en betaalbaar

Wilt u een zakelijke rechtsbijstandsverzekering afsluiten? Dan bent u bij Alpina aan het juiste adres! Dankzij onze verschillende modules sluit u altijd de juiste verzekering voor u af. Heeft u nog twijfels of vragen over onze rechtsbijstandsverzekering? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Zij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Bereken online de premie voor uw rechtsbijstandverzekering!

Bereken direct de premie voor een zakelijke rechtsbijstandverzekering!

Hoe doen wij het?

Laatst geüpdatet: 12-04-2021

Financieel zeker.

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op