800.000+ klanten
92% beveelt ons aan
28 vestigingen
bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering vergelijken

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering vergelijken

Bereken de premie voor een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering!

Direct online afsluiten
Direct online afsluiten
14 dagen bedenktijd
14 dagen bedenktijd
8.3
Beoordeling verzekeringen

Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering is een belangrijke verzekering voor elke ondernemer. Het kan namelijk iedereen overkomen: er gaat iets mis tijdens het uitvoeren van uw werkzaamheden, waardoor er schade ontstaat. Of de schade nou door uzelf of door een van uw werknemers wordt veroorzaakt, u bent volgens de wet aansprakelijk voor de schade. Dat betekent dat u voor de kosten opdraait. Bij een fikse schade kunnen de financiële gevolgen groot zijn en zelfs in de tienduizenden euro’s lopen. Met een goede bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering bent u verzekerd bij dit soort situaties. U vindt een goede verzekering door een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering te vergelijken.

Waarom een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering vergelijken?

Voor u als ondernemer is het natuurlijk erg belangrijk dat uw bedrijf goed verzekerd is. Daarom is het verstandig om niet zomaar de eerste de beste bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Als uw bedrijf aansprakelijk wordt gesteld voor een schade kan dit grote financiële kosten met zich meebrengen. Daarom is het belangrijk dat u een goede verzekering met de juiste voorwaarden afsluit. Dit doet u door een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering te vergelijken. Het aanbod in verzekeringen is groot. Er zijn veel aanbieders op de markt, en het aanbod blijft zich steeds verder uitbreiden. Bovendien kunnen de prijzen erg uiteen lopen en van aanbieder tot aanbieder flink verschillen. Door te vergelijken kiest u altijd de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering die het beste bij uw bedrijf past.

Als u direct kiest voor de goedkoopste verzekering, zonder goed naar de dekking en voorwaarden te kijken, kan het zijn dat u straks minder goed verzekerd bent dan u misschien denkt. Juist bij uw bedrijfsverzekeringen is het belangrijk dat u goed verzekerd bent, omdat financiële schade grote impact kan hebben op uw bedrijf.

Voordelen

Misschien bent u geneigd om het vergelijken over te slaan, omdat u denkt dat het een tijdrovende klus is. Dit valt echter heel erg mee. Op Alpina.nl kunt u binnen enkele minuten een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering vergelijken. Hiervoor hebben we alleen een aantal gegevens over uw onderneming nodig. Bovendien heeft vergelijken van verzekeringen verschillende voordelen. Door goed te vergelijken vind u de goedkoopste bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering tegen de beste voorwaarden. Zo kunt u op jaarbasis veel geld besparen. Verzekeraars kunnen hun premies elk jaar aanpassen, wat betekent dat de premie jaarlijks omhoog of omlaag kan gaan. Hierdoor kan het zijn dat de goedkoopste bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering van dit jaar, volgend jaar weer duurder is. Bovendien kunt u bij het vergelijken direct de polisvoorwaarden van de verschillende aanbieders inzien. Zo weet u zeker dat uw onderneming straks goed verzekerd is bij aansprakelijkheidsschade.

Direct een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering vergelijken via Alpina

Op Alpina.nl kunt u online een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering vergelijken. Om een goede vergelijking te kunnen maken, hebben we enkele gegevens over uw onderneming nodig. Bij Alpina werken met een groot aanbod aan erkende verzekeraars samen. Dus ook de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen van deze aanbieders. Zo kiest u voor de kwaliteit van een bekende verzekeraar, maar dan wel tegen de laagste premie. Bij Alpina.nl bespaart u dus tijd én geld.

Heeft u tijdens of na het vergelijken nog vragen? Neem dan vooral contact met ons op! Onze verzekeringsspecialisten denken graag met u mee en kunnen al u vragen beantwoorden. U kunt ons maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00 telefonisch bereiken op 0800 – 688 37 12. U kunt ons natuurlijk ook altijd een bericht sturen via de chat, WhatsApp of Messenger.

Klanten over Alpina

klantenvertellenMogelijk gemaakt door klantenvertellen.nl
Bekijk alle beoordelingen
8.3
Gemiddelde score
Gebaseerd op 3696 reviews

Bereken de premie voor een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering!

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op