800.000+ klanten
27 vestigingen
92% beveelt ons aan
bedrijfsverzekeringen

Bedrijfsverzekering vergelijken

Bedrijfsverzekering vergelijken

Direct online afsluiten
Direct online afsluiten
14 dagen bedenktijd
14 dagen bedenktijd
8.2
Beoordeling verzekeringen

Vind hier de bedrijfsverzekering die optimaal aansluit bij de wensen van uw onderneming en start vandaag nog met het online vergelijken van uw bedrijfsverzekeringen op Alpina Wij zijn een onafhankelijk verzekeringsspecialist en bieden u de mogelijkheid om zakelijke verzekeringen van bekende verzekeraars online te vergelijken en afsluiten. Zo wordt het vinden van een passende verzekering aanzienlijk gemakkelijker en bespaart u tijd en dus geld. Door onze expertise in de zakelijke markt weten we als geen ander dat een bedrijf runnen risico met zich meebrengt.

Zijn er bedrijfsverzekeringen tegen de scherpste premie?

Uw bedrijfsverzekering vergelijken? Bij Alpina vindt u enkel bedrijfsverzekeringen  van bekende verzekeraars zoals AEGON, Nationale Nederlanden, Delta Lloyd en ASR Verzekeringen. Zo garanderen wij een verzekering van hoge kwaliteit, maar dan wel tegen de scherpste premie. Daarnaast garanderen wij ook dat het aanbod altijd actueel én compleet is.

Bij ons kunt u online de volgende bedrijfsverzekeringen vergelijken & afsluiten:

Wat zijn de voordelen van vergelijken?

Misschien denkt u: ik heb helemaal geen zin/tijd/behoefte om te vergelijken. Ik wil gewoon snel een bedrijfsverzekering afsluiten. Dan hebben we goed nieuws, want vergelijken neemt helemaal niet zoveel tijd in beslag als u misschien denkt. Bovendien heeft het vergelijken van bedrijfsverzekeringen verschillende voordelen.

Ten eerste zorgt vergelijken ervoor dat u op jaarbasis veel geld kunt besparen. Er zijn verschillende aanbieders op de markt, die allemaal een andere premie hanteren. Misschien bent u geneigd om de goedkoopste verzekeraar te kiezen, maar het is wel belangrijk dat u ook goed naar de dekking van de polis kijkt. Misschien is uw bedrijf met de goedkoopste verzekering minder goed verzekerd dan u zou willen. Bovendien kunnen de premies jaarlijks wisselen, waardoor de goedkoopste bedrijfsverzekering van vorig jaar, in het nieuwe jaar veel minder voordelig is. Daarnaast kunt u door te vergelijken de beste bedrijfsverzekeringen voor uw onderneming vinden, tegen de beste prijs. Online kunt u binnen een paar minuten al een verzekering vergelijken!

WA bedrijfsverzekering vergelijken

Als men spreekt over een WA bedrijfsverzekering bedoelen ze vaak een aansprakelijkheidsverzekering, zoals een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB) of een beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Deze twee verzekeringen worden nogal eens met elkaar verward, maar zijn wel degelijk anders. Met een Aansprakelijkheidsverzekering voor Bedrijven bent u verzekerd voor aansprakelijkheidsschade bij een klant. Het gaat hierbij om schade aan anderen of aan spullen aan anderen die veroorzaakt zijn door u of uw producten. Met een beroepsaansprakelijkheidsverzekering verzekert u uzelf bij een beroepsfout waarvoor u aansprakelijk bent. Deze verzekering dekt vermogensschade van ondernemers.

Bent u op zoek naar de juiste WA bedrijfsverzekering voor uw bedrijf? Op Alpina.nl kunt u eenvoudig de verschillende aansprakelijkheidsverzekeringen met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat uw bedrijf straks goed verzekerd is, want een ongeluk zit immers in een klein hoekje.

Kan ik mijn bedrijfsverzekering vandaag nog afsluiten?

Begin direct met het vergelijken van bedrijfsverzekeringen of neem contact op met een van onze verzekeringsspecialisten voor een vrijblijvend advies. Veel bedrijven nemen een financieel verzekeringsspecialist in de arm om bedrijfsverzekeringen te vergelijken. Alpina biedt graag haar professionele diensten aan en kan uw bedrijfsverzekering vergelijken op alle punten. Uiteraard weet u zelf wat u belangrijk vindt, Alpina doet de rest. Zelf na het afsluiten blijven we als specialist de verzekeringen vergelijken en controleren. Zo geven we de garantie dat uw bedrijf optimaal verzekerd is, maar in de toekomst ook optimaal verzekerd blijft! De voordelen die Alpina biedt ten opzichte van andere vergelijkers zijn de snelheid en eenvoudigheid van het vergelijken en afsluiten. U bespaart tot wel 20% op kosten. Daarnaast verzekert Alpina alle verzekeraars voor u. Om het plaatje compleet te maken bieden we een opzegservice voor uw huidige verzekeringen.

Klanten over Alpina

klantenvertellenMogelijk gemaakt door klantenvertellen.nl
Bekijk alle beoordelingen
8.2
Gemiddelde score
Gebaseerd op 3343 reviews

Hoe werken wij

Hoe werkt Alpina?

Wij zijn als tussenpersoon geen onderdeel van een verzekeringsmaatschappij. Dit houdt in dat wij geen financiële verplichtingen of productieverplichtingen hebben aan de maatschappijen met wie wij samenwerken. Bij het vergelijken van verzekeringen bekijken wij uw persoonlijke situatie en specifieke wensen rondom dekking. Alpina maakt verzekeren overzichtelijk en snel.

Niet goed, geld terug! (14 dagen)

Uw aanvraag voor een verzekering wordt snel beoordeeld, 24 uur per dag en 7 dagen per week. U kunt dan direct met een gerust hart verzekerd de weg op. Ook over uw oude verzekering hoeft u zich geen zorgen te maken. Het opzeggen daarvan kunt u bij ons direct online regelen.

Toezicht

Alpina voldoet aan alle wettelijke bepalingen van de AFM. Zo beschikken wij over de benodigde vergunningen en diploma’s en zijn wij aangesloten bij het klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid).

Bedrijfsverzekering vergelijken

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op