800.000+ klanten
27 vestigingen
92% beveelt ons aan
beroepsaansprakelijkheidsverzekering-zorg

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering accountant

Bereken direct de premie voor een Beroepsaansprakelijkheidsverzekering accountant!

Direct online afsluiten
Direct online afsluiten
14 dagen bedenktijd
14 dagen bedenktijd
8.2
Beoordeling verzekeringen

Als accountant streeft u er natuurlijk naar om altijd een volledig accuraat advies te geven. Maar wat als er een fout optreedt die resulteert in een forse schadepost voor uw klant en deze u hiervoor verantwoordelijk houdt? Of door nalatigheid stukken te laat zijn ingediend met alle gevolgen van dien? Op dit soort momenten komt een beroepsaansprakelijkheidsverzekering goed van pas.

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor accountants vergelijken

Bij Cheapp.nl kunt u terecht voor het online vergelijken en afsluiten van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering als u accountant bent. Deze verzekering dekt u tegen eventuele claims van derden en u staat u bij wanneer u dat nodig heeft.

In ons aanbod kunt u beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen van bekende verzekeraars met elkaar vergelijken en geven wij u snel een helder overzicht met verzekeraars. Zo weet u direct welke verzekering het beste bij u past en kunt u deze eenvoudig online afsluiten. Betrouwbaar, snel en tegen de scherpste premie.

Vergelijk onderstaand onze beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen voor accountants en sluit uw verzekering direct online af.

Voordelen:

  • Verzekeren vanaf €20,- per maand
  • Verzekerd tegen vermogensschade als gevolg van verkeerde diagnoses en beroepsfouten
  • Vergoeding van juridische kosten van (eventueel) verweer
  • Keuze uit alle verzekeraars van Nederland
  • 24/7 vergelijken en afsluiten
  • Snelle, gratis opzegservice

 

Zo wordt uw premie berekend

  • Ingangsdatum premie
  • Beroepsactiviteit door u beoefend
  • Verwachte omzet (exclusief BTW)
  • Opleidingsniveau van directeuren, vennoten en/of bestuurders van de onderneming waar u voor werkt.

Kan je verschillende beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen en verzekeraars vergelijken?

Het is verstandig om verschillende verzekeraars en beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen met elkaar te vergelijken. Het geeft u een goed beeld van de verzekeraar die u een beroepsaansprakelijkheidsverzekering kan aanbieden met de beste dekking tegen de laagste prijs. Er zijn verschillende factoren die de hoogte van de premie van een beroepsaansprakelijkheids- verzekering in de zorg bepalen. Denk bijvoorbeeld aan uw omzet, een mogelijke collectiviteitskorting en de hoogte van uw eigen risico. Wilt u deze puzzeltocht liever uit handen geven? De verzekeringsspecialisten van Alpina staan graag voor u klaar en komen met een verzekering die het beste bij uw situatie past. Neem vrijblijvend contact op via: 088-688 3712 of via ons contactformulier.

Klanten over Alpina

klantenvertellenMogelijk gemaakt door klantenvertellen.nl
Bekijk alle beoordelingen
8.2
Gemiddelde score
Gebaseerd op 3343 reviews

Hoe werken wij

Hoe werkt Alpina?

Wij zijn als tussenpersoon geen onderdeel van een verzekeringsmaatschappij. Dit houdt in dat wij geen financiële verplichtingen of productieverplichtingen hebben aan de maatschappijen met wie wij samenwerken. Bij het vergelijken van verzekeringen bekijken wij uw persoonlijke situatie en specifieke wensen rondom dekking. Alpina maakt verzekeren overzichtelijk en snel.

Niet goed, geld terug! (14 dagen)

Uw aanvraag voor een verzekering wordt snel beoordeeld, 24 uur per dag en 7 dagen per week. U kunt dan direct met een gerust hart verzekerd de weg op. Ook over uw oude verzekering hoeft u zich geen zorgen te maken. Het opzeggen daarvan kunt u bij ons direct online regelen.

Toezicht

Alpina voldoet aan alle wettelijke bepalingen van de AFM. Zo beschikken wij over de benodigde vergunningen en diploma’s en zijn wij aangesloten bij het klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid).

Bereken direct de premie voor een Beroepsaansprakelijkheidsverzekering accountant!

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op