800.000+ klanten
27 vestigingen
92% beveelt ons aan
rechtsbijstandverzekering advocaat

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering advocaat

Bereken direct de premie voor een Beroepsaansprakelijkheidsverzekering advocaat!

Direct online afsluiten
Direct online afsluiten
14 dagen bedenktijd
14 dagen bedenktijd
8.2
Beoordeling verzekeringen

Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering dekt de gevolgen van risico´s die u loopt tijdens de uitoefening van uw beroep. De afgelopen jaren is deze verzekering sterk in populariteit toegenomen, hetgeen niet gek is aangezien ook het aantal claims fors is gestegen. Bij Cheapp.nl bieden we u de mogelijkheid om een beroepsaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten voor de beroepsgroep advocaat.

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor advocaten vergelijken

De beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor advocaten dekt diverse soorten beroepsrisico’s. Zo dekt deze onder andere aansprakelijkheid voor door de opdrachtgever geleden schade die veroorzaakt is door nalatigheid, vergissingen, verzuim of onachtzaamheid. Kortom: dekking voor de risico’s waar u als advocaat mee geconfronteerd kan worden.

Op Cheapp.nl kunt u daarom beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen van bekende verzekeraars met elkaar vergelijken en direct online afsluiten. Wij tonen u binnen enkele klikken een helder overzicht van de verzekeraars met het beste aanbod, inclusief de premie die hierbij hoort. Helder, snel geregeld en tegen de scherpste premie.

Vergelijk dus onderstaand onze beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen voor advocaten en sluit uw verzekering direct online af.

Voordelen:

  • Verzekeren vanaf €20,- per maand
  • Verzekerd tegen vermogensschade als gevolg van verkeerde diagnoses en beroepsfouten
  • Vergoeding van juridische kosten van (eventueel) verweer
  • Keuze uit alle verzekeraars van Nederland
  • 24/7 vergelijken en afsluiten
  • Snelle, gratis opzegservice

 

Zo wordt uw premie berekend

  • Ingangsdatum premie
  • Beroepsactiviteit door u beoefend
  • Verwachte omzet (exclusief BTW)
  • Opleidingsniveau van directeuren, vennoten en/of bestuurders van de onderneming waar u voor werkt.

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor advocaten vergelijken?

Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor advocaten vergelijken en afsluiten doet u eenvoudig bij Alpina.nl. Zo geven wij u een helder en objectief overzicht van de mogelijkheden vanuit verschillende bekende verzekeraars. Dit zorgt ervoor dat u optimaal verzekerd bent als een cliënt u aansprakelijk stelt voor eventuele financiële schade. Na het invullen van het formulier krijgt u een aantal mogelijkheden die allemaal afgestemd zijn op uw individuele behoeften als advocaat. Vergelijk direct de beste beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen en sluit deze online af.

Vergelijk bovenstaand onze beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen voor advocaten en sluit uw verzekering direct online af.

Klanten over Alpina

klantenvertellenMogelijk gemaakt door klantenvertellen.nl
Bekijk alle beoordelingen
8.2
Gemiddelde score
Gebaseerd op 3343 reviews

Hoe werken wij

Hoe werkt Alpina?

Wij zijn als tussenpersoon geen onderdeel van een verzekeringsmaatschappij. Dit houdt in dat wij geen financiële verplichtingen of productieverplichtingen hebben aan de maatschappijen met wie wij samenwerken. Bij het vergelijken van verzekeringen bekijken wij uw persoonlijke situatie en specifieke wensen rondom dekking. Alpina maakt verzekeren overzichtelijk en snel.

Niet goed, geld terug! (14 dagen)

Uw aanvraag voor een verzekering wordt snel beoordeeld, 24 uur per dag en 7 dagen per week. U kunt dan direct met een gerust hart verzekerd de weg op. Ook over uw oude verzekering hoeft u zich geen zorgen te maken. Het opzeggen daarvan kunt u bij ons direct online regelen.

Toezicht

Alpina voldoet aan alle wettelijke bepalingen van de AFM. Zo beschikken wij over de benodigde vergunningen en diploma’s en zijn wij aangesloten bij het klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid).

Bereken direct de premie voor een Beroepsaansprakelijkheidsverzekering advocaat!

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er vandaag tot 18:00

neem contact op