800.000+ klanten
27 vestigingen
92% beveelt ons aan
beroepsaansprakelijkheidsverzekering-zorg

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering architect

Bereken direct de premie voor een Beroepsaansprakelijkheidsverzekering architect!

Direct online afsluiten
Direct online afsluiten
14 dagen bedenktijd
14 dagen bedenktijd
8.2
Beoordeling verzekeringen

Bij het ontwerpen van een huis kan er een hoop misgaan. Een fout in een berekening kan er toe leiden dat een huis bouwkundig niet voldoet aan bepaalde eisen. Ook andere fouten kunnen leiden tot onvoorziene kosten. Als een opdrachtgever u hiervoor aansprakelijk stelt, kunnen de kosten hiervoor behoorlijk oplopen. Voor dit soort schades is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor architecten een must.

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor architecten vergelijken

Als architect kunt u bij alpina.nl terecht voor het vergelijken en afsluiten van beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen. Hiermee heeft u dekking tegen claims van derden, zodat u hier niet voor onverwachtse kosten komt te staan. Om u altijd de juiste beroepsaansprakelijkheidsverzekering te kunnen bieden, vergelijkt u bij ons tussen alle bekende verzekeraars. U krijgt dan een helder overzicht van de mogelijkheden voor beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen voor architecten. Op deze manier weet u direct welke verzekering voor u het beste is. Vervolgens kunt u deze betrouwbaar, snel en tegen de scherpste premie online afsluiten.

Vergelijk bovenstaand onze beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen voor architecten en sluit uw verzekering direct online af.

Voordelen:

  • Verzekeren vanaf €20,- per maand
  • Verzekerd tegen vermogensschade als gevolg van verkeerde diagnoses en beroepsfouten
  • Vergoeding van juridische kosten van (eventueel) verweer
  • Keuze uit alle verzekeraars van Nederland
  • 24/7 vergelijken en afsluiten
  • Snelle, gratis opzegservice

 

Zo wordt uw premie berekend

  • Ingangsdatum premie
  • Beroepsactiviteit door u beoefend
  • Verwachte omzet (exclusief BTW)
  • Opleidingsniveau van directeuren, vennoten en/of bestuurders van de onderneming waar u voor werkt.

Vergelijk verschillende beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen en verzekeraars

Het is verstandig om verschillende verzekeraars en beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen met elkaar te vergelijken. Het geeft u een goed beeld van de verzekeraar die u een beroepsaansprakelijkheidsverzekering kan aanbieden met de beste dekking tegen de laagste prijs. Er zijn verschillende factoren die de hoogte van de premie van een beroepsaansprakelijkheids- verzekering in de zorg bepalen. Denk bijvoorbeeld aan uw omzet, een mogelijke collectiviteitskorting en de hoogte van uw eigen risico. Wilt u deze puzzeltocht liever uit handen geven? De verzekeringsspecialisten van Alpina staan graag voor u klaar en komen met een verzekering die het beste bij uw situatie past. Neem vrijblijvend contact op via: 088-688 3712 of via ons contactformulier.

Klanten over Alpina

klantenvertellenMogelijk gemaakt door klantenvertellen.nl
Bekijk alle beoordelingen
8.2
Gemiddelde score
Gebaseerd op 3343 reviews

Hoe werken wij

Hoe werkt Alpina?

Wij zijn als tussenpersoon geen onderdeel van een verzekeringsmaatschappij. Dit houdt in dat wij geen financiële verplichtingen of productieverplichtingen hebben aan de maatschappijen met wie wij samenwerken. Bij het vergelijken van verzekeringen bekijken wij uw persoonlijke situatie en specifieke wensen rondom dekking. Alpina maakt verzekeren overzichtelijk en snel.

Niet goed, geld terug! (14 dagen)

Uw aanvraag voor een verzekering wordt snel beoordeeld, 24 uur per dag en 7 dagen per week. U kunt dan direct met een gerust hart verzekerd de weg op. Ook over uw oude verzekering hoeft u zich geen zorgen te maken. Het opzeggen daarvan kunt u bij ons direct online regelen.

Toezicht

Alpina voldoet aan alle wettelijke bepalingen van de AFM. Zo beschikken wij over de benodigde vergunningen en diploma’s en zijn wij aangesloten bij het klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid).

Bereken direct de premie voor een Beroepsaansprakelijkheidsverzekering architect!

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op