Goed nieuws voor Nederland, goed nieuws voor jou!

beroepsaansprakelijkheidsverzekering-zorg

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering financieel adviseur

Bereken direct de premie voor een beroepsaansprakelijkheidsverzekering financieel adviseur!

Direct online afsluiten
Direct online afsluiten
14 dagen bedenktijd
14 dagen bedenktijd
8.3
Beoordeling verzekeringen

Met een baan als financieel adviseur bent u dagelijks in de weer met grote kapitalen en geldstromen. Hiermee probeert u natuurlijk uw klanten zo goed mogelijk te helpen, maar een foute inschatting kan altijd gebeuren. De financiële gevolgen hiervan kunnen behoorlijk groot zijn. Om dit zo goed mogelijk af te dekken, is het van belang dat u een goed afgestemde beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor financieel adviseurs hebt. Zo bent u verzekerd tegen de risico’s die uw merk met zich meeneemt.

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor financieel adviseurs vergelijken

Als financieel adviseur bent u bij Alpina.nl aan het juiste adres voor een beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Zo bent u te allen tijde verzekert tegen claims van derden en wordt u bijgestaan in eventuele kosten die hierbij komen kijken.

U vergelijkt bij ons beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen van verschillende bekende verzekeraars. Zo krijgt u een transparant en objectief overzicht van welke verzekering het beste past bij u. Vervolgens kunt u de beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor financieel betrouwbaar, snel en eenvoudig online afsluiten. Dit is altijd tegen de scherpste premie, zodat u nooit te veel betaalt.

Vergelijk bovenstaand onze beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen voor financieel adviseurs en sluit uw verzekering direct online af.

Voordelen:

  • Verzekeren vanaf €20,- per maand
  • Verzekerd tegen vermogensschade als gevolg van verkeerde diagnoses en beroepsfouten
  • Vergoeding van juridische kosten van (eventueel) verweer
  • Keuze uit alle verzekeraars van Nederland
  • 24/7 vergelijken en afsluiten
  • Snelle, gratis opzegservice

 

Zo wordt uw premie berekend

  • Ingangsdatum premie
  • Beroepsactiviteit door u beoefend
  • Verwachte omzet (exclusief BTW)
  • Opleidingsniveau van directeuren, vennoten en/of bestuurders van de onderneming waar u voor werkt.

Vergelijk verschillende beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen en verzekeraars

Het is verstandig om verschillende verzekeraars en beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen met elkaar te vergelijken. Het geeft u een goed beeld van de verzekeraar die u een beroepsaansprakelijkheidsverzekering kan aanbieden met de beste dekking tegen de laagste prijs. Er zijn verschillende factoren die de hoogte van de premie van een beroepsaansprakelijkheids- verzekering in de zorg bepalen. Denk bijvoorbeeld aan uw omzet, een mogelijke collectiviteitskorting en de hoogte van uw eigen risico. Wilt u deze puzzeltocht liever uit handen geven? De verzekeringsspecialisten van Alpina staan graag voor u klaar en komen met een verzekering die het beste bij uw situatie past. Neem vrijblijvend contact op via: 088-688 3712 of via ons contactformulier.

Klanten over Alpina

klantenvertellenMogelijk gemaakt door klantenvertellen.nl
Bekijk alle beoordelingen
8.3
Gemiddelde score
Gebaseerd op 3696 reviews

Hoe werken wij

Hoe werkt Alpina?

Wij zijn als tussenpersoon geen onderdeel van een verzekeringsmaatschappij. Dit houdt in dat wij geen financiële verplichtingen of productieverplichtingen hebben aan de maatschappijen met wie wij samenwerken. Bij het vergelijken van verzekeringen bekijken wij uw persoonlijke situatie en specifieke wensen rondom dekking. Alpina maakt verzekeren overzichtelijk en snel.

Niet goed, geld terug! (14 dagen)

Uw aanvraag voor een verzekering wordt snel beoordeeld, 24 uur per dag en 7 dagen per week. U kunt dan direct met een gerust hart verzekerd de weg op. Ook over uw oude verzekering hoeft u zich geen zorgen te maken. Het opzeggen daarvan kunt u bij ons direct online regelen.

Toezicht

Alpina voldoet aan alle wettelijke bepalingen van de AFM. Zo beschikken wij over de benodigde vergunningen en diploma’s en zijn wij aangesloten bij het klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid).

Bereken direct de premie voor een beroepsaansprakelijkheidsverzekering financieel adviseur!

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op