800.000+ klanten
27 vestigingen
92% beveelt ons aan
beroepsaansprakelijkheidsverzekering-zorg

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering ICT

Bereken direct de premie voor een Beroepsaansprakelijkheidsverzekering ICT!

Direct online afsluiten
Direct online afsluiten
14 dagen bedenktijd
14 dagen bedenktijd
8.2
Beoordeling verzekeringen

Bent u werkzaam in de ICT? Dan heeft u iedere dag te maken met uitdagingen met betrekking tot onderling verbonden systemen op het gebied van software en hardware. Hoewel het erop lijkt dat een klein foutje in coderingen of verbindingen haast niet kan leiden tot grote tastbare schade, is dit in de praktijk helaas wel eens het geval. Omdat u bezig bent met systemen van (grote) organisaties, kan een fout hierin leiden tot het platliggen van belangrijke bedrijfsprocessen. Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voor in de ICT is dan gewenst, omdat eventuele schadeclaims van opdrachtgevers en andere derden erg hoog op kunnen lopen.

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor ICT’ers vergelijken?

Wanneer u werkzaam bent in de ICT, vindt u bij Cheapp.nl altijd de juiste beroepsaansprakelijkheidsverzekering. U bent dan verzekerd tegen eventuele claims van derden die door foutjes van uw, of uw werknemers, ontstaan zijn. Omdat ICT organisaties erg onderling verschillen (van ZZP tot grote organisatie) vinden wij het belangrijk dat uw beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor de ICT op maat samengesteld is. Bovendien vergelijken we alle bekende verzekeraars zodat u een brede keus krijgt en altijd de juiste verzekering vindt. Vul het formulier in, vergelijk direct en sluit uw ICT beroepsaansprakelijkheidsverzekering online tegen een scherpe premie af.

Vergelijk onze beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen voor ICT en sluit uw verzekering direct online af.

Voordelen:

  • Verzekeren vanaf €20,- per maand
  • Verzekerd tegen vermogensschade als gevolg van verkeerde diagnoses en beroepsfouten
  • Vergoeding van juridische kosten van (eventueel) verweer
  • Keuze uit alle verzekeraars van Nederland
  • 24/7 vergelijken en afsluiten
  • Snelle, gratis opzegservice

 

Zo wordt uw premie berekend

  • Ingangsdatum premie
  • Beroepsactiviteit door u beoefend
  • Verwachte omzet (exclusief BTW)
  • Opleidingsniveau van directeuren, vennoten en/of bestuurders van de onderneming waar u voor werkt.

Wil je verschillende beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen en verzekeraars vergelijken?

Het is verstandig om verschillende verzekeraars en beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen met elkaar te vergelijken. Het geeft u een goed beeld van de verzekeraar die u een beroepsaansprakelijkheidsverzekering kan aanbieden met de beste dekking tegen de laagste prijs. Er zijn verschillende factoren die de hoogte van de premie van een beroepsaansprakelijkheids- verzekering in de zorg bepalen. Denk bijvoorbeeld aan uw omzet, een mogelijke collectiviteitskorting en de hoogte van uw eigen risico. Wilt u deze puzzeltocht liever uit handen geven? De verzekeringsspecialisten van Alpina staan graag voor u klaar en komen met een verzekering die het beste bij uw situatie past. Neem vrijblijvend contact op via: 088-688 3712 of via ons contactformulier.

Klanten over Alpina

klantenvertellenMogelijk gemaakt door klantenvertellen.nl
Bekijk alle beoordelingen
8.2
Gemiddelde score
Gebaseerd op 3343 reviews

Hoe werken wij

Hoe werkt Alpina?

Wij zijn als tussenpersoon geen onderdeel van een verzekeringsmaatschappij. Dit houdt in dat wij geen financiële verplichtingen of productieverplichtingen hebben aan de maatschappijen met wie wij samenwerken. Bij het vergelijken van verzekeringen bekijken wij uw persoonlijke situatie en specifieke wensen rondom dekking. Alpina maakt verzekeren overzichtelijk en snel.

Niet goed, geld terug! (14 dagen)

Uw aanvraag voor een verzekering wordt snel beoordeeld, 24 uur per dag en 7 dagen per week. U kunt dan direct met een gerust hart verzekerd de weg op. Ook over uw oude verzekering hoeft u zich geen zorgen te maken. Het opzeggen daarvan kunt u bij ons direct online regelen.

Toezicht

Alpina voldoet aan alle wettelijke bepalingen van de AFM. Zo beschikken wij over de benodigde vergunningen en diploma’s en zijn wij aangesloten bij het klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid).

Bereken direct de premie voor een Beroepsaansprakelijkheidsverzekering ICT!

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op