800.000+ klanten
27 vestigingen
92% beveelt ons aan
beroepsaansprakelijkheidsverzekering-zorg

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering psycholoog

Bereken direct de premie voor een Beroepsaansprakelijkheidsverzekering psycholoog!

Direct online afsluiten
Direct online afsluiten
14 dagen bedenktijd
14 dagen bedenktijd
8.2
Beoordeling verzekeringen

Als psycholoog bent u bezig met de geestelijke gezondheid van uw clienten. De belangen hiervan zijn erg groot: de gevolgen van een verkeerde diagnose of behandeling kunnen erg ingrijpend zijn voor iemands leven. Om deze reden gaat u secuur te werk, maar toch kunnen fouten nooit 100% uitgesloten worden. Wanneer u, of uw personeel, een foutieve inschatting maakt, kan het zomaar eens gebeuren dat u door de betreffende client aansprakelijk gesteld wordt. De schadeclaims die hieruit voortkomen kunnen qua bedragen behoorlijk oplopen. Om deze reden is het raadzaam om een beroepsaansprakelijkheidsverzekering met een goede dekking af te sluiten. Zo bent u verzekerd tegen onverwachtse kosten en kan u dus met minder risico investeren om uw praktijk te verbeteren.

 • Dekking tegen aansprakelijkheid voor verkeerd diagnoses en beroepsfouten
 • Voorkom hoge kosten bij schadeclaims
 • Dekking afgestemd op psychologen

Voordelen:

 • Verzekeren vanaf €20,- per maand
 • Verzekerd tegen vermogensschade als gevolg van verkeerde diagnoses en beroepsfouten
 • Vergoeding van juridische kosten van (eventueel) verweer
 • Keuze uit alle verzekeraars van Nederland
 • 24/7 vergelijken en afsluiten
 • Snelle, gratis opzegservice

 

Zo wordt uw premie berekend

 • Ingangsdatum premie
 • Beroepsactiviteit door u beoefend
 • Verwachte omzet (exclusief BTW)
 • Opleidingsniveau van directeuren, vennoten en/of bestuurders van de onderneming waar u voor werkt.

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor psychologen vergelijken?

Beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen voor psychologen vergelijkt u eenvoudig bij Alpina. We vinden het belangrijk dat u zo goed mogelijk verzekerd bent. Dit doen wij met name door een verzekering altijd op uw situatie af te stemmen. Geef uw gegevens en voorkeuren in en wij geven u direct de beste opties. Zo vindt u bij ons verschillende beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen voor psychologen van alle bekende verzekeraars. Op deze manier kunnen we u een optimale dekking bieden tegen de scherpste premie. Nadat u de ideale beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor uzelf en uw praktijk gevonden hebt, kunt u deze direct bij ons afsluiten.

Vergelijk bovenstaand onze beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen voor psychologen en sluit uw verzekering direct online af.

 

Vergelijk verschillende beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen en verzekeraars

Het is verstandig om verschillende verzekeraars en beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen met elkaar te vergelijken. Het geeft u een goed beeld van de verzekeraar die u een beroepsaansprakelijkheidsverzekering kan aanbieden met de beste dekking tegen de laagste prijs. Er zijn verschillende factoren die de hoogte van de premie van een beroepsaansprakelijkheids- verzekering in de zorg bepalen. Denk bijvoorbeeld aan uw omzet, een mogelijke collectiviteitskorting en de hoogte van uw eigen risico. Wilt u deze puzzeltocht liever uit handen geven? De verzekeringsspecialisten van Alpina staan graag voor u klaar en komen met een verzekering die het beste bij uw situatie past. Neem vrijblijvend contact op via: 088-688 3712 of via ons contactformulier.

Klanten over Alpina

klantenvertellenMogelijk gemaakt door klantenvertellen.nl
Bekijk alle beoordelingen
8.2
Gemiddelde score
Gebaseerd op 3343 reviews

Hoe werken wij

Hoe werkt Alpina?

Wij zijn als tussenpersoon geen onderdeel van een verzekeringsmaatschappij. Dit houdt in dat wij geen financiële verplichtingen of productieverplichtingen hebben aan de maatschappijen met wie wij samenwerken. Bij het vergelijken van verzekeringen bekijken wij uw persoonlijke situatie en specifieke wensen rondom dekking. Alpina maakt verzekeren overzichtelijk en snel.

Niet goed, geld terug! (14 dagen)

Uw aanvraag voor een verzekering wordt snel beoordeeld, 24 uur per dag en 7 dagen per week. U kunt dan direct met een gerust hart verzekerd de weg op. Ook over uw oude verzekering hoeft u zich geen zorgen te maken. Het opzeggen daarvan kunt u bij ons direct online regelen.

Toezicht

Alpina voldoet aan alle wettelijke bepalingen van de AFM. Zo beschikken wij over de benodigde vergunningen en diploma’s en zijn wij aangesloten bij het klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid).

Bereken direct de premie voor een Beroepsaansprakelijkheidsverzekering psycholoog!

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op