800.000+ klanten
27 vestigingen
92% beveelt ons aan
beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering vergelijken

Bereken direct de premie voor een Beroepsaansprakelijkheidsverzekering!

Direct online afsluiten
Direct online afsluiten
14 dagen bedenktijd
14 dagen bedenktijd
8.2
Beoordeling verzekeringen

Met een beroepsaansprakelijkheidsverzekering bent u verzekerd voor eventuele financiële schade die uw opdrachtgever lijdt, doordat u aansprakelijk bent voor een beroepsfout. Dit kan bijvoorbeeld gaan om een vergissing, maar ook om nalatigheid, onjuist advies of onzorgvuldigheid. Een belangrijke verzekering voor u als ondernemer dus. Het afsluiten van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering start daarom met het vergelijken van aanbieders. Zo is uw onderneming straks goed verzekerd. Op Alpina.nl leggen we u uit hoe het vergelijken van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering precies in zijn werk gaat.

Waarom een beroepsaansprakelijkheidsverzekering vergelijken?

Het aanbod in verzekeringen is groot. Er zijn veel aanbieders op de markt, en het aanbod blijft zich steeds verder uitbreiden. Bovendien kunnen de prijzen erg uiteen lopen en van aanbieder tot aanbieder flink verschillen. Door te vergelijken kiest u altijd een verzekering die goed bij u past, tegen de beste voorwaarden. Soms kiezen mensen voor de goedkoopste verzekering die ze kunnen vinden, zonder goed naar de dekking te kijken. Het is echter belangrijk dat u bij het vergelijken van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering niet alleen kijkt naar de prijs, maar ook naar de dekking en voorwaarden. Er kunnen namelijk grote verschillen in dekking zitten. Misschien bent u met de goedkoopste beroepsaansprakelijkheidsverzekering wel minder goed verzekerd dan u eigenlijk wilt. Juist met een beroepsaansprakelijkheidsverzekering is het belangrijk dat u goed verzekerd bent, omdat financiële schade grote impact kan hebben op uw onderneming.

Welke factoren spelen een rol bij het vergelijken?

Bij het vergelijken van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering zijn een aantal factoren van belang:

  • Uw beroep
  • Uw jaaromzet
  • Sinds wanneer u ondernemer bent
  • De hoogte van het eigen risico

Kan ik voordelen vergelijken?

Het is altijd, bij elke verzekering, verstandig om vooraf verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. Door te vergelijken kunt u jaarlijks veel geld besparen. Premies kunnen jaarlijks wisselen, daarom loont het om elk jaar even opnieuw een vergelijking te maken. Omdat premies regelmatig naar boven of beneden worden aangepast door de verzekeraars, kan het heel goed zijn dat de goedkoopste verzekering van vorig jaar in het nieuwe jaar niet meer zo voordelig is. Bovendien kunt u door te vergelijken de beste beroepsaansprakelijkheidsverzekering tegen de laagste prijs vinden. Als u direct voor de goedkoopste verzekering gaat, kan het zijn dat u helemaal niet zo goed verzekerd bent bij schade. Dit weet u pas door goed te vergelijken.

Direct beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen vergelijken via Alpina

De misvatting bestaat dat het vergelijken van verzekeringen een tijdrovende klus is. Daarom is het iets dat mensen liever zo lang mogelijk voor zich uitschuiven of zelfs helemaal overslaan. Zonde, want door goed te vergelijken kunt u veel geld besparen.  Op Alpina.nl kunt u al in een paar minuten een beroepsverzekering vergelijken. Door goed te vergelijken zorgt u dat u goed verzekerd bent, en tegelijkertijd niet te veel betaalt voor uw beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Na het invullen van enkele gegevens over uw onderneming krijgt u een overzicht van alle aanbieders die aansluiten bij uw persoonlijke situatie. Ook krijgt u alvast een indicatie van de premie te zien. U kunt de verzekering van uw keus bovendien direct online afsluiten.

Heeft u tijdens of na het vergelijken nog vragen? Neem dan vooral contact met ons op! Onze verzekeringsspecialisten denken graag met u mee en kunnen al u vragen beantwoorden. U kunt ons maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00 telefonisch bereiken op 0800 – 688 37 12. U kunt ons natuurlijk ook altijd een bericht sturen via de chat, WhatsApp of Messenger.

Klanten over Alpina

klantenvertellenMogelijk gemaakt door klantenvertellen.nl
Bekijk alle beoordelingen
8.2
Gemiddelde score
Gebaseerd op 3343 reviews

Hoe werken wij

Hoe werkt Alpina?

Wij zijn als tussenpersoon geen onderdeel van een verzekeringsmaatschappij. Dit houdt in dat wij geen financiële verplichtingen of productieverplichtingen hebben aan de maatschappijen met wie wij samenwerken. Bij het vergelijken van verzekeringen bekijken wij uw persoonlijke situatie en specifieke wensen rondom dekking. Alpina maakt verzekeren overzichtelijk en snel.

Niet goed, geld terug! (14 dagen)

Uw aanvraag voor een verzekering wordt snel beoordeeld, 24 uur per dag en 7 dagen per week. U kunt dan direct met een gerust hart verzekerd de weg op. Ook over uw oude verzekering hoeft u zich geen zorgen te maken. Het opzeggen daarvan kunt u bij ons direct online regelen.

Toezicht

Alpina voldoet aan alle wettelijke bepalingen van de AFM. Zo beschikken wij over de benodigde vergunningen en diploma’s en zijn wij aangesloten bij het klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid).

Bereken direct de premie voor een Beroepsaansprakelijkheidsverzekering!

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op