Goed nieuws voor Nederland, goed nieuws voor jou!

beroepsaansprakelijkheidsverzekering-zorg

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering verpleegkundige

Bereken direct de premie voor een Beroepsaansprakelijkheidsverzekering verpleegkundige!

Direct online afsluiten
Direct online afsluiten
14 dagen bedenktijd
14 dagen bedenktijd
8.3
Beoordeling verzekeringen

Met een beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor verpleegkundigen bent u verzekerd tegen schadeclaims van derden die gebaseerd zijn op fouten door u of uw medewerkers. Ondanks dat u secuur te werk gaat, kunt u helaas fouten tijdens het werk nooit 100% uitsluiten. Doordat u bezig bent met de gezondheid van mensen, kan de financiële schade die hierdoor kan ontstaan behoorlijk oplopen. Zo kan een schadeclaim van een cliënt een behoorlijke klap zijn op uw financiën. Om deze onverwachtse kosten te voorkomen, is het van belang dat u een goed afgestemde beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor verpleegkundigen heeft. Op deze manier bent u verzekerd schadeclaims door fouten van u of uw medewerkers.

Voordelen:

  • Verzekeren vanaf €20,- per maand
  • Verzekerd tegen vermogensschade als gevolg van verkeerde diagnoses en beroepsfouten
  • Vergoeding van juridische kosten van (eventueel) verweer
  • Keuze uit alle verzekeraars van Nederland
  • 24/7 vergelijken en afsluiten
  • Snelle, gratis opzegservice

 

Zo wordt uw premie berekend

  • Ingangsdatum premie
  • Beroepsactiviteit door u beoefend
  • Verwachte omzet (exclusief BTW)
  • Opleidingsniveau van directeuren, vennoten en/of bestuurders van de onderneming waar u voor werkt.

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor verpleegkundigen vergelijken?

Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor verpleegkundigen is een essentieel onderdeel om uw werk op een goede manier te kunnen doen. Zo komt u namelijk niet voor torenhoge kosten te staan wanneer u of een van uw medewerkers een foute inschatting maakt. Dit brengt u als zzp’er of als bedrijf een stuk meer financiële zekerheid. Hierom is het raadzaam om een goede dekking te vinden. Bij Alpina.nl vergelijkt u eenvoudig verschillende beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen voor verpleegkundigen van verschillende verzekeraars. Met ons heldere overzicht vindt u altijd de juiste verzekering voor uw situatie. Vervolgens kunt u deze direct afsluiten tegen de scherpste premie.

Vergelijk bovenstaand onze beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen voor verpleegkundigen en sluit uw verzekering direct online af.

Vergelijk verschillende beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen en verzekeraars

Het is verstandig om verschillende verzekeraars en beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen met elkaar te vergelijken. Het geeft u een goed beeld van de verzekeraar die u een beroepsaansprakelijkheidsverzekering kan aanbieden met de beste dekking tegen de laagste prijs. Er zijn verschillende factoren die de hoogte van de premie van een beroepsaansprakelijkheids- verzekering in de zorg bepalen. Denk bijvoorbeeld aan uw omzet, een mogelijke collectiviteitskorting en de hoogte van uw eigen risico. Wilt u deze puzzeltocht liever uit handen geven? De verzekeringsspecialisten van Alpina staan graag voor u klaar en komen met een verzekering die het beste bij uw situatie past. Neem vrijblijvend contact op via: 088-688 3712 of via ons contactformulier.

Klanten over Alpina

klantenvertellenMogelijk gemaakt door klantenvertellen.nl
Bekijk alle beoordelingen
8.3
Gemiddelde score
Gebaseerd op 3696 reviews

Hoe werken wij

Hoe werkt Alpina?

Wij zijn als tussenpersoon geen onderdeel van een verzekeringsmaatschappij. Dit houdt in dat wij geen financiële verplichtingen of productieverplichtingen hebben aan de maatschappijen met wie wij samenwerken. Bij het vergelijken van verzekeringen bekijken wij uw persoonlijke situatie en specifieke wensen rondom dekking. Alpina maakt verzekeren overzichtelijk en snel.

Niet goed, geld terug! (14 dagen)

Uw aanvraag voor een verzekering wordt snel beoordeeld, 24 uur per dag en 7 dagen per week. U kunt dan direct met een gerust hart verzekerd de weg op. Ook over uw oude verzekering hoeft u zich geen zorgen te maken. Het opzeggen daarvan kunt u bij ons direct online regelen.

Toezicht

Alpina voldoet aan alle wettelijke bepalingen van de AFM. Zo beschikken wij over de benodigde vergunningen en diploma’s en zijn wij aangesloten bij het klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid).

Bereken direct de premie voor een Beroepsaansprakelijkheidsverzekering verpleegkundige!

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op