800.000+ klanten
27 vestigingen
92% beveelt ons aan
Bereken premie
bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering aansprakelijkheid voor bestuurders

Aansprakelijkheid van bestuurders

Verzekering voor bestuurders

Aansprakelijkheid van bestuurders is eenvoudig te verzekeren door middel van het afsluiten van een verzekering voor bestuurdersaansprakelijkheid. Er bestaan verschillende bestuurdersaansprakelijkheidsverzekeringen: voor Verenigingen en stichtingen, Verenigingen van Eigenaren en Besloten Vennootschappen.

Werkt u als bestuurder of commissaris dan kunt u worden aangesproken in uw privé vermogen indien u door onbehoorlijk besturen bijvoorbeeld schade veroorzaakt. Wanneer u hiervoor geen verzekering afsluit kan dit handelen grote gevolgen hebben voor u als persoon. U kunt risico’s die u loopt voor fouten tijdens de uitoefening van uw functie dekken door een verzekering voor bestuurdersaansprakelijkheid af te sluiten.

Deze verzekering zorgt ervoor dat het financiële risico voor bestuurders en commissarissen beperkt blijft en dat het privé vermogen van bestuurders en commissarissen tegen fouten of vermeende fouten beschermd wordt. Vraag meteen een online offerte aan en u ontvangt binnen twee werkdagen de offerte per e-mail.

Premie bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering

De kosten van een bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering zijn afhankelijk van de organisatie waarvoor u een verzekering afsluit en het te verzekeren bedrag. Onderstaan een overzicht van de premies van de verschillende polissen. Prijzen zijn indicatief.

Indicatie premie voor bestuurders

Opgave van premie is exclusief eenmalige poliskosten en assurantiebelasting 21%. Vraag hier online een offerte op en u ontvangt de offerte binnen 2 werkdagen per e-mail.
Verzekerd bedrag Premie per maand
€ 100.000,00 € 14,=
€ 250.000,00 € 19,=
€ 500.000,00 € 26,=
€ 1.000.000,00 € 34,=
€ 1.500.000,00 € 48,=
2.000.000,00 € 61,=

Verzekering voor bestuurders

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er vandaag tot 18:00

neem contact op