800.000+ klanten
27 vestigingen
92% beveelt ons aan
Home Zakelijk Info Herbouwwaardemeter

Herbouwwaardemeter

Aanbieders kunnen de vraag naar hout, staal en beton onvoldoende bijhouden. Daardoor stijgt de prijs en is er een langere levertijd. Hierdoor is het de vraag of de herbouwwaarde, die ooit is vastgesteld, nog toereikend is om je pand in dezelfde staat weer te kunnen opbouwen. Als het verzekerde bedrag te laag is, ben je onderverzekerd en is de schade uitkering wellicht niet toereikend om de geleden schade te herstellen.

Voor een snelle indicatie van de mogelijke herbouwwaarde hebben wij onderstaande eenvoudige rekentool gemaakt. Door het beantwoorden van twee vragen ontvang je direct een indicatie van de herbouwwaarde. Heb je op basis van de berekening geconstateerd dat je de huidige verzekerde waarde van je bedrijfspand mogelijk onvoldoende vindt, geef dat zo snel mogelijk aan ons door zodat wij de door jou gewenste verzekerde waarde aan kunnen passen. Gebruik hiervoor onze rekentool.

Via onderstaande tool bereken je eenvoudig wat de indicatieve kosten zijn om je bedrijfspand of zakelijk bouwproject opnieuw te bouwen.
LET OP: aan deze waarde kunnen geen rechten ontleend worden, het is een eenvoudig hulpmiddel om een indicatieve herbouwwaarde te berekenen.
Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW, Prijspeil maart 2022

Dit valt sowieso NIET onder de indicatieve waarde: sloopwerk en sanering, kosten NUTS aansluitingen, leges kosten vergunningen, teken en berekenwerk, wandafwerking, vloerafwerking, keuken, badkamer en terreininrichting.

 

Type gebouw

Geef aan uit hoeveel vierkante meter het gebouw bestaat.

m2

 

Indicatieve herbouwwaarde berekenen

Gebruik deze tool om de indicatieve herbouwwaarde te berekenen en beoordeel of de verzekerde waarde naar jouw mening voldoende is om onderverzekering te voorkomen.

Bij twijfel neem contact met ons op!

 

Type gebouw
Vloeroppervlakte
m2
Eenvoudige bouwaard
excl. BTW ( incl. BTW)
Luxe bouwaard
excl. BTW ( incl. BTW)
Nieuwe verzekerde waarde doorgeven
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op