Goed nieuws voor Nederland, goed nieuws voor jou!

koppel met kat in een huiselijke sfeer
Home De Vereende

De Vereende verzekering afsluiten

De Vereende is de maatschappij die bijzondere risico’s wel wil verzekeren daar waar reguliere maatschappijen afhaken

Online premie indicatie

Snel online een indicatie van de premie

Altijd acceptatie bij De Vereende

U krijgt altijd een voorstel van De Vereende

Snel dekking mogelijk

Na betaling via Ideal snel dekking

De vereende verzekeringen

Wie is De Vereende?

De Vereende is de maatschappij die bijzondere risico’s wel wil verzekeren daar waar reguliere maatschappijen afhaken. Hierbij moet je voornamelijk denken aan personen die geen verzekering meer kunnen afsluiten bij reguliere maatschappijen doordat zij:

 • veel schades hebben gereden of veroorzaakt
 • een achterstand hebben met de premiebetaling
 • strafrechtelijk zijn veroordeeld
 • rijontzegging hebben gehad
 • fraude hebben gepleegd

Al meer dan 110 jaar helder, transparant & eerlijk advies

Voor meer dan 800.000 klanten verzorgen we helder, transparant & eerlijk advies.
8.3
Op basis van 3696 beoordelingen 93% beveelt ons aan.

Wij hebben altijd mogelijkheden

“Ons streven is om u bij een reguliere verzekeringsmaatschappij onder te brengen. Dat lukt ons ook in veel gevallen. Is het niet mogelijk dan werken wij samen met De Vereende.”

LinkedIn logo
foto Laura van Maarschalkerweerd

Laura - Expert verzekeringen

Al jaren expert verzekeringen

Achtergrond expert foto Laura van Maarschalkerweerd
Achtergrond afbeelding

De Vereende verzekeringen

icoon autoverzekering

Autoverzekering

Deze autoverzekering zal altijd geaccepteerd worden, maar de premie ligt hoger dan bij een reguliere autoverzekering.

icoon autoverzekering

Bestelautoverzekering

Verzekering voor bestelauto’s en voertuigen met een grijs kenteken.

icon zorgverzekering

Aansprakelijkheidsverzekering

Met de aansprakelijkheidsverzekering van De Vereende ben je verzekerd tegen schade die je per ongeluk veroorzaakt aan een ander of aan spullen van een ander.

icoon woonverzekering

Inboedelverzekering

Deze verzekering dekt alle roerende zaken (spullen in huis die verplaatsbaar zijn) die behoren tot jouw particuliere huishouding.

icon zorgverzekering

Motorverzekering

De motorverzekering verzekert het risico dat je met jouw motor schade aanbrengt aan anderen, ook schade aan jouw eigen motor kun je verzekeren.

icoon autoverzekering

MMBS verzekering

Verzekering voor MMBS voertuigen.

icoon makelaardij

Opstalverzekering

Met de opstalverzekering, verzeker je schade aan jouw woonhuis en de daarbij behorende onroerende zaken (spullen in huis die niet verplaatsbaar zijn, ofwel aard- en nagelvast).

icon zorgverzekering

Scooterverzekering

Met de scooterverzekering van De Vereende verzeker je het risico dat je met jouw scooter schade aanbrengt aan anderen. Daarnaast kun je ook jouw eigen scooter verzekeren tegen bijvoorbeeld schade of diefstal.

Icoon van een hartje

Scootmobielverzekering

Met een scootmobielverzekering van De Vereende kun je jouw scootmobiel altijd verzekeren voor Wettelijke Aansprakelijkheid. Ook kun je schade aan jouw eigen scootmobiel verzekeren.

icoon autoverzekering

Taxiverzekering

De taxiverzekering biedt dekkingsmogelijkheden door heel Nederland, inclusief de grote steden.

icoon autoverzekering

Camperverzekering

Verzekering voor jouw camper of kampeerauto.

Veelgestelde vragen over De Vereende

Een Vereende verzekering afsluiten

Alpina is een tussenpersoon van De Vereende. Dit betekent dat je bij ons een verzekering kunt afsluiten bij De Vereende.

Acceptatie-eisen bij De Vereende

Voor het afsluiten van een verzekering stelt De Vereende enkele voorwaarden:

 • Je betaalt de premie minimaal 3 maanden vooruit, ook bij maandbetaling.
 • De verzekering gaat pas in na ontvangst van de eerste premie EN een ondertekend aanvraagformulier.
 • In de meeste gevallen rekent De Vereende daarnaast een waarborgsom van gemiddeld €175,00. Deze moet vooraf worden betaald. Wanneer er aan het eind van de verzekering geen schade is geweest, krijg je dit bedrag weer teruggestort.

Personen op de ‘zwarte lijst’

Wanneer een persoon door fraude, een schadeverleden of een strafrechtelijk verleden op de ‘zwarte lijst’ staat, zoals dit in de volksmond wordt genoemd, dan kan De Vereende een oplossing zijn. Overigens bestaat deze ‘zwarte lijst’ voor verzekeringen niet. Je kunt wel geregistreerd worden wanneer je een claim hebt ingediend bij jouw verzekeraar. Ook personen die door de verzekeringsmaatschappij geroyeerd zijn, omdat zij de premie niet op tijd betaalden, kunnen bij De Vereende terecht.

De Vereende verzekeringen online aanvragen

Het is mogelijk om online een verzekering bij De Vereende aan te vragen. Wij adviseren je onze vergelijkingsmodule te gebruiken waarbij je de resultaten ziet van de reguliere maatschappijen. Je kiest hierbij de maatschappij die je bevalt en doorloopt de volledige aanvraag door alle vragen naar waarheid in te vullen. De kans is aanwezig dat de maatschappij je toch nog kan accepteren op het reguliere tarief, maar mocht dit niet zo zijn, dan krijg je van ons een voorstel voor De Vereende.

Houdt er rekening mee dat een verzekering bij De Vereende pas kan ingaan nadat je de eerste premie hebt voldaan EN nadat je het aanvraagformulier dat je per e-mail van ons hebt ontvangen, ondertekend hebt teruggestuurd. Het kan dus enkele dagen duren voordat je dekking hebt.

De naam van de Vereende is een paar keer veranderd. In de beginjaren was de naam van De Vereende “Terminus”. Later is dit aangepast naar Rialto verzekeringen om daarna te veranderen in De Vereende.

De Vereende autoverzekering

Een van de meest gesloten verzekeringen bij De Vereende is de autoverzekering. Wanneer je een auto op naam hebt staan is een WA verzekering verplicht. Het is echter mogelijk dat je om welke reden dan ook geen autoverzekering kunt afsluiten bij een reguliere maatschappij. In dat geval kun je altijd bij De Vereende een autoverzekering afsluiten. Hoe werkt dit?

 1. Op onze website kunt een indicatie van de premie uitrekenen
 2. Vul jouw gegevens in om een offerte op te vragen
 3. Je ontvangt van ons per e-mail een voorstel van De Vereende
 4. Betaal per IDEAL en je hebt direct dekking
 5. Je ontvangt de polis per e-mail.

Hoe werkt het bij De Vereende?

Heb ik een aanvraagformulier nodig bij een verzekering van De Vereende?

Wanneer je via Alpina een berekening maakt voor een verzekering bij De Vereende heb je geen aanvraagformulier nodig. Bij ons kun je online een offerte aanvragen en door het betalen van de 1e premie via IDEAL heb je direct dekking.

Wat is een waarborgsom bij De Vereende?

De Vereende kent op de autoverzekering een zogenaamde waarborgsom. Deze waarborgsom betaal je bij aanvang van de verzekering. Als je jouw premie niet op tijd betaalt, gebruiken zij deze waarborgsom om de niet betaalde premie mee te verrekenen.

Als je de premie wel altijd op tijd betaalt, en je beëindigt jouw verzekering bij de Vereende, dan krijg je de waarborgsom terug. Over de waarborgsom wordt geen rente vergoed.

Waarom moet je de premie drie maanden vooruit betalen bij De Vereende?

De Vereende verstuurt over het algemeen de nota voor bestaande verzekeringen vier tot zes weken voor de eerste van de maand waarin de verzekering verlengd wordt. Het kan dus voorkomen dat bij het aangaan van de verzekering de nota´s voor de volgende maand(en) al zijn verstuurd. Om te voorkomen dat je – doordat je deze rekening(en) niet hebt ontvangen – als onverzekerd te boek komt te staan, laten ze je alvast de eerste drie maanden vooruit betalen. Daarna zal de verschuldigde maandpremie automatisch van jouw rekening worden afgeschreven.

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op