800.000+ klanten
27 vestigingen
92% beveelt ons aan
Home Bedrijfsverzekering Bedrijf aan huis goed verzekerd

Bedrijf aan huis goed verzekerd

Beginnende ondernemers starten hun bedrijf vaak vanuit huis. Logisch, want de ideeën en het vakmanschap zijn er wel, maar het geld moet nog gaan binnenstromen. Daarom wordt er in eerste instantie vooral bespaard op de overhead. Het schuurtje wordt bevorderd tot werkplaats, de logeerkamer krijgt de status van opslag voor de webwinkel en de privéauto wordt gebruikt voor klantenbezoek. Niks mis mee zolang er geen narigheid is. Maar bij schade kunt u geen beroep doen op uw particuliere verzekeringen. Dus moeten ook de hele kleine ondernemers zakelijke verzekeringen afsluiten. Dat dat niet duur hoeft te zijn, leest u hier.

Inventaris op zolder

Een klant had haar magazijn op de zolder van haar woonhuis. De webwinkel liep net goed toen er waterschade ontstond en zij haar orders niet meer kon uitleveren. De particuliere verzekering dekte de winkelvoorraad niet waardoor ze een flinke schadepost opliep en bijna failliet ging. Zorg dus als ondernemer (hoe klein u ook begint) dat u altijd een zakelijke inventaris- en goederenverzekering afsluit. Deze beschermt uw bedrijf bij waterschade, brand en diefstal.

Tip: kies een verzekeringspakket

ZZP’ers verzuchten vaak dat ze overal verstand van moeten hebben om hun bedrijf te runnen. Dan wordt er weleens wat vergeten en een foutje kan zomaar enorm in de papieren lopen. Kies daarom voor een ZZP-pakket. Deze voordelige pakketten bevatten altijd een verzekering voor inventaris, aansprakelijkheid, rechtsbijstand, en afhankelijk van het beroep een of meer aanvullende verzekeringen. Een ZZP-pakket is gemakkelijk en goedkoop. Vanaf €10 per maand weet u zeker dat u goed verzekerd bent.

Vergeet de zakelijke autoverzekering niet!

Veel beginnende ondernemers gebruiken hun privéauto ook zakelijk. Zet dan wel direct uw particuliere autoverzekering om naar een zakelijke autoverzekering. U bent dan zowel verzekerd als u schade rijdt tijdens uw werk als tijdens privéritten. Andersom is dat niet het geval. Dus vergeet u uw autoverzekering zakelijk te maken en overkomt u iets tijdens het werk, dan bent u met een particuliere autoverzekering niet verzekerd.

Alpina.nl groeit mee met uw bedrijf

Alpina.nl is een online verzekeringsbedrijf gespecialiseerd in zakelijke verzekeringen. Wij helpen u met de keuze van uw verzekeringen. En als uw bedrijf groeit, dan groeien wij met u mee. Heeft u (tijdelijk) meer voorraad, of heeft u een nieuwe auto aangeschaft? U kunt het online doorgeven en de verzekering wordt automatisch aangepast.

Bedrijfsverzekeringen van Alpina

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er vandaag tot 18:00

neem contact op