800.000+ klanten
27 vestigingen
92% beveelt ons aan
doorlopende annuleringsverzekering zonnebril op boeken
Home Blog Doorlopende annuleringsverzekering

Onbezorgd op vakantie? Denk eens aan een doorlopende annuleringsverzekering!

11 jan 2023
2 min leestijd

Januari en februari zijn elk jaar weer de maanden waarin de meeste vakanties worden geboekt. Niet zo gek, want na de gezellige decembermaand vallen de donkere wintermaanden ons vaak (g)rauw op het dak. De dagen zijn kort en nat, en de zon is vaker niet dan wel te zien. Juist in deze maanden hebben mensen iets nodig om naar uit te kijken. Ga jij binnenkort een vakantie boeken? Denk dan ook eens aan een doorlopende annuleringsverzekering. Met een doorlopende annuleringsverzekering ben je verzekerd als je reis onverwachts niet door kan gaan. Op Alpina.nl kun je een doorlopende annuleringsverzekering in combinatie met een doorlopende reisverzekering afsluiten.

Sluit direct een doorlopende annuleringsverzekering af!

Waarom een annuleringsverzekering?

Stel je voor, je hebt je vakantie maanden geleden al geboekt. De vliegtickets zijn besteld, de accommodatie is uitgekozen en je reisgids ligt al klaar. In de meeste gevallen stap je gewoon op het vliegtuig om onbezorgd te genieten van je vakantie. Helaas komt het soms echter ook voor dat je de reis moet annuleren door een onverwachte gebeurtenis, zoals het overlijden van een naast familielid, een echtscheiding of ziekte. Met een annuleringsverzekering krijg je de kosten die je al voor je reis gemaakt hebt terug. Bij de meeste verzekeraars moet je binnen 7 dagen na boeken een annuleringsverzekering af te sluiten, anders is je reis niet meeverzekerd. Met een doorlopende annuleringsverzekering ben je het hele jaar door verzekerd.

De voordelen van een doorlopende annuleringsverzekering

In plaats van voor elke vakantie een losse annuleringsverzekering af te sluiten kun je ook voor een doorlopende annuleringsverzekering kiezen. Een doorlopende annuleringsverzekering heeft verschillende voordelen:

Bereken direct de premie voor een doorlopende reisverzekering!

Nu met Gratis verhaalservice

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op