Goed nieuws voor Nederland, goed nieuws voor jou!

Disclaimer, geen advies en privacy

Disclaimer

Deze website wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Wij kunnen echter geen garanties geven over de juistheid of nauwkeurigheid van de informatie op de website. Lees meer over onze disclaimer.

Geen advies (execution only)

Mocht je via onze website een verzekering afsluiten, dan is er geen sprake van advies. Wanneer je advies wenst, kun je contact met ons opnemen. Bij het online afsluiten is, aangezien het geen advies betreft, sprake van Execution Only. Lees meer over Execution Only.

Privacy Advies & Bemiddeling

Alpina hecht veel waarde aan het beschermen van de privacy van haar bezoekers. Persoonlijke gegevens worden dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld. Lees meer over ons privacy statement van Alpina Advies & Bemiddeling.

Privacy Makelaardij

Lees meer over ons privacy statement van Alpina Makelaardij.

Cookies

Hier geven we je meer informatie over het gebruik van cookies op de website van Alpina.

Dienstverleningsdocumenten

Sinds 1 juli 2013 moeten financiële dienstverleners voorafgaand aan het verlenen van een financiële dienst een dienst-verleningsdocument (DVD) aan de consument of cliënt verstrekken. Het DVD moet worden verstrekt bij producten die sinds 1 januari 2013 onder het provisieverbod vallen. Bekijk deze hier.

Vergelijkingskaart Hypotheek

Op deze vergelijkingskaart staat informatie over onze financiële dienstverlening. Als je meerdere vergelijkingskaarten verzamelt, kun je financiële dienstverleners met elkaar vergelijken. Door oriëntatiegesprekken te voeren met verschillende financiële dienstverleners, kun je bepalen welke het beste bij je past.

Reviews Alpina

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet je zeker dat de reviews die je hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na het afsluiten van een verzekeringen nodigen we onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft afgesloten dan vraagt klantenvertellen om een bewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Meer informatie hierover vind je op de reviewpagina van klantenvertellen.

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er vandaag tot 18:00

neem contact op