800.000+ klanten
27 vestigingen
92% beveelt ons aan
Home ZZP verzekeringen Wat kost een ZZP verzekering?

Wat kost een ZZP verzekering?

U bent net gestart met ondernemen of misschien start u binnenkort. Dat betekend dat u veel kosten moet maken. Toch is het afsluiten van een ZZP verzekering erg belangrijk. Tijdens uw werk kan namelijk van alles gebeuren wat onaangename financiële verassingen oplevert. De kosten voor ZZP verzekeringen zijn afhankelijk van het soort verzekering en de hoogte van het verzekerde bedrag.

kosten aansprakelijkheidsverzekering zzp

Wat kost een ZZP verzekering gemiddeld?

De gemiddelde kosten voor een ZZP verzekering verschillen per persoon. Dit heeft er mee te maken dat u als ondernemer zelf bepaald waar u zich wel en niet voor verzekerd. Daarnaast spelen tal van factoren een rol. Bijvoorbeeld het soort werkzaamheden dat u uitvoert, de waarde van uw werkspullen, een eventueel pand en een eventuele bedrijfswagen. Daarnaast is zoals al eerder benoemd de hoogte van het verzekerde bedrag een belangrijke factor.

Bereken premie

Bereken direct de kosten van uw ZZP verzekering met onze handige berekentool

Bij het berekenen van de kosten van uw premie vult u uw branche en beroep in. Vervolgens vult u per verzekering een aantal vragen over uw werkzaamheden in. Daarna kiest u de hoogte van het verzekerde bedrag per aanspraak. U selecteert de verzekeringen die u wilt afsluiten en vervolgens krijgt u een indicatie van de premie. U kunt zelf kiezen of u de verzekeringspremie per maand, kwartaal, halfjaar of jaar wil betalen. Wanneer u voor het betalingstermijn ‘per jaar’ kiest, krijgt u vaak korting op de premie.

Bereken direct de premie van uw ZZP verzekeringen!

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op