Goed nieuws voor Nederland, goed nieuws voor jou!

Wat is de beste rechtsbijstandverzekering?

Als u besluit om een rechtsbijstandverzekering af te sluiten wilt u natuurlijk wel de beste verzekering kiezen. Wat de beste rechtsbijstandverzekering is, is voor iedereen echter anders. Het is afhankelijk van wat u precies wilt verzekeren. U kunt hiervoor verschillende modules afsluiten, zoals  Consument & WonenInkomenVerkeer en Fiscaal Recht & Vermogen.

beste rechtsbijstandverzekering

Beste rechtsbijstandverzekering afhankelijk van persoonlijke situatie

Wat de beste rechtsbijstandverzekering voor u is, hangt af van uw persoonlijke situatie. Vraag uzelf eens af: bij wat voor conflict is juridische hulp voor mij echt onmisbaar? Vindt u juridische bijstand op uw werk belangrijk? Dan kunt u de module Werk & Inkomen afsluiten. Bent u veel op weg met de auto? Dan kunt u overwegen om de module Verkeer aan te zetten. Op deze manier stelt u uw rechtsbijstandverzekering helemaal naar eigen wens samen.

Controleer ook eens welke verzekeringen u al heeft lopen. Veel mensen hebben al een autoverzekering, inboedelverzekering of opstalverzekering afgesloten. Bij sommige verzekeringen kunt u rechtsbijstand meeverzekeren. Heeft u bijvoorbeeld al een autoverzekering met rechtsbijstand afgesloten? Dan hoeft u de module Verkeer niet nogmaals af te sluiten. Zo voorkomt u dat u dubbel verzekerd bent.

Rechtsbijstandverzekering afsluiten? Bereken uw premie!

Rechtsbijstandverzekeringen vergelijken

U vindt de beste rechtsbijstandverzekering door voor het afsluiten een goede vergelijking te maken. Op Alpina.nl kunt u met onze handige online vergelijkingstool gemakkelijk verschillende verzekeraars met elkaar vergelijken. U vult eerst een aantal persoonsgegevens in, zoals uw postcode, leeftijd en gezinssamenstelling. Vervolgens selecteert u de modules die u wilt afsluiten. Veder kiest u de hoogte van het eigen risico en de maximale vergoeding van externe kosten. Daarna kan het vergelijken beginnen! U krijgt een handig overzicht van alle rechtsbijstandverzekeringen die aan uw wensen voldoen. Hierbij staat ook een indicatie van de maandelijkse premie. U kunt heen en weer gaan in vergelijkingstool om modules toe te voegen of te verwijderen. Zo kunt u een goede vergelijking maken om de beste rechtsbijstandverzekering te vinden!

Beste rechtsbijstandverzekering afsluiten? Vergelijk premies op prijs en inhoud via Alpina!

Heeft u de beste rechtsbijstandverzekering gevonden? Dan kunt u deze direct afsluiten! U kunt hierbij kijken naar de goedkoopste premie, maar kijk ook vooral naar de dekking en de polisvoorwaarden. Zo kiest u de rechtsbijstandverzekering die het beste bij u past, tegen de laagste prijs.

Heeft u nog vragen over het afsluiten van een rechtsbijstandverzekering? Neem dan vooral contact met ons op. Onze verzekeringsspecialisten staan maandag tot en met vrijdag, van 08.00 tot 18.00 voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 088 – 6883700. U kunt ons natuurlijk ook een bericht sturen via de chat, WhatsApp of Messenger.

Bereken direct de premie voor uw rechtsbijstandverzekering!

Hoge pakketkorting mogelijk

Nooit onderverzekerd

Stel zelf je pakket samen

Een breed aanbod

Wij vergelijken alle verzekeraars voor jou, scheelt weer tijd

Hulp van onze experts

Kom je er niet uit? Onze experts staan altijd klaar om je te helpen

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op