800.000+ klanten
27 vestigingen
92% beveelt ons aan
uw-huis-kindveilig
Home Blog Is uw huis kindveilig?

Is uw huis kindveilig?

30 jan 2019
2 min leestijd

U wilt dat uw kind zich veilig voelt in huis en dat het huis als een thuis voelt. Het huis moet niet alleen een vertrouwd gevoel geven, het moet ook veilig zijn doordat er geen gevaar dreigt voor uw kind. Wij hebben een eenvoudige checklist opgesteld per ruimte in huis die een gevaar kunnen opleveren voor de veiligheid van uw kind. Zo wordt uw huis in korte tijd kindveilig.

In eerste instantie is het belangrijk dat u goed verzekerd bent. Met een inboedelverzekering verzekert u schade aan spullen in huis die verplaatsbaar zijn. Denk hierbij aan uw meubels, gordijnen en apparatuur. Omdat voorkomen beter is dan genezen, staat hieronder een checklist hoe u uw huis kindveilig kunt maken.

Checklist kindveilige woning

Algemeen/Woonkamer

Eetkamer/Keuken

Balkon

Overloop

Badkamer

Goed verzekerd

Mocht uw kind toch een ongelukje in huis veroorzaken, is het vooral belangrijk dat uw kind hier zelf niets aan overhoudt. Is dit gelukkig niet het geval, maar heeft u wel schade in huis dan is het van belang dat u goed verzekerd bent. Wilt u weten via welke verzekering u aanspraak kunt maken op een schadevergoeding? Neem contact met ons op.

 

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op