Wegens omstandigheden zijn we vandaag telefonisch minder goed bereikbaar. We willen je graag van dienst zijn en raden je aan om gebruik te maken van onze chatfunctie, die momenteel beter bereikbaar is. Onze excuses voor het ongemak en we staan klaar om je vragen via de chat te beantwoorden.

800.000+ klanten
27 vestigingen
92% beveelt ons aan
Home Semi-oldtimerverzekering

Semi-oldtimerverzekering

De semi-oldtimerverzekering is een verzekering voor voertuigen waarbij de voorwaarden qua gebruik ruimer zijn dan die van een ‘echte’ oldtimerverzekering.

Dagelijks gebruik toegestaan bij een semi-oldtimerverzekering

In tegenstelling tot bij een ‘echte’ oldtimerverzekering is het bij de semi-oldtimerverzekering wel toegestaan om dagelijks met de oldtimer te rijden. Dit betekent dat woon-werkverkeer is toegestaan maar ook dat u de kinderen met de oldtimer naar school mag brengen of er boodschappen mee kunt doen.

Gebruik tot 20.000 kilometer per jaar

Op de semi-oldtimerverzekering zijn er twee staffels. U mag tot 20.000 kilometer per jaar met de oldtimer rijden. Dit is veel meer dan met de ‘echte’ oldtimerverzekering waarbij vaak maximaal 5000 of 7500 kilometer per jaar gereden mag worden.

Eerste auto niet verplicht bij semi-oldtimerverzekering

Een ander groot verschil is dat er bij de semi-oldtimerverzekering geen eerste auto verplicht is. Bij de ‘echte’ oldtimerverzekering dient u, naast uw oldtimer, nog een andere auto voor het dagelijks gebruik tot uw beschikking te hebben. Deze voorwaarde is er niet bij de semi-oldtimerverzekering.

Geen mogelijkheden

Op dit moment is er geen maatschappij waar wij mee samenwerken die een semi-oldtimerverzekering heeft. In dat geval offreren wij het reguliere tarief voor autoverzekeringen.

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op