Word eigenrisicodrager en betaal 10% minder premie

Oversluitactie: ziektewet en WGA eigenrisicodragen

Heilbron introduceert een aantrekkelijke oversluitactie voor jouw Ziektewet en WGA eigenrisicodragen (ERD) relaties met een loonsom tot maximaal € 3,5 miljoen.

Per 1 januari 2023 is het minimumloon verhoogd met 10,15%. De consequentie hiervan is dat alle aan het minimumloon gekoppelde regelingen meestijgen en dat heeft direct gevolgen voor jou. Zo gaan de lasten voor de WGA stijgen en logischerwijze ook de premies voor de werkhervattingskas, naar verwachting per 1 januari 2024 én 1 januari 2025.

Je kunt dit voorkomen door uit het publieke bestel te stappen en “eigenrisicodrager” te worden. Je betaalt dan geen premie meer aan de belastingdienst, maar verzekert dit via een private verzekeraar. Verder neemt de verzekeraar de begeleiding van werknemers in de Ziektewet of de WGA over van het UWV.

En omdat verzekeraars een direct financieel belang hebben dat deze werknemers weer re-integreren in het arbeidsproces, zijn zij veel actiever in deze begeleiding dan het UWV. Daarom is een private verzekering een groot voordeel voor deze mensen omdat ze actief begeleid worden, waar het UWV het meestal laat afweten.

Wat bieden wij
Als je in 2023 eigenrisicodrager wordt, betaal je via ons 10% minder premie dan bij de Belastingdienst. Bovendien staat deze lage premie voor 3 jaar vast.

Omdat de premies bij de Belastingdienst in 2024 en 2025 verder gaan stijgen, loopt jouw voordeel de komende jaren verder op.

Gratis inventarisatie

Om te kunnen bepalen of je voor dit aanbod in aanmerking komt ontvangen we graag een kopie van de “beschikking gedifferentieerde premies werkhervattingskas” (deze heb je in december ontvangen van de Belastingdienst). Vervolgens zullen we u verder informeren.

Interesse? Maak een afspraak

De specialisten van Alpina denken graag me je mee over de beste verzekeringen.

Beschikking* gedifferentieerde premies werkhervattingskas
(*deze heb je in december ontvangen van de Belastingdienst)

Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 2 MB.

Oversluitactie: ziektewet en WGA eigenrisicodragen

Hoe doen wij het?

Laatst geüpdatet: 25-01-2023

Financieel zeker.

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op