Goed nieuws voor Nederland, goed nieuws voor jou!

Pechhulp Nederland

Hulp bij een ongeval is standaard verzekerd op uw autoverzekering. Steeds meer verzekeraars willen een stapje verder gaan door ook pechhulp aan te bieden.
Met pechhulp Nederland bent u verzekerd indien u met pech binnen Nederland komt te staan. Deze verzekering kan interessant zijn indien u nauwelijks lange ritten buiten Nederland maakt. Wanneer u regelmatig met uw auto de grens over gaat, kunt u in plaats van pechhulp Nederland kiezen voor Wereldwijde pechhulp.
Let op dat u niet dubbel verzekerd bent voor pechhulp. Vanuit het automerk geldt er voor nieuwe auto’s vaak ook een vergelijkbare service.

Jarenlang was de Wegenwacht de enige aanbieder van pechhulp, maar tegenwoordig zijn er meerdere aanbieders. Hierdoor zijn de prijzen enorm gedaald.

Autopechhulp Nederland

Let er bij het vergelijken van autopechhulp Nederland op of bij deze pechhulp uw eigen woonplaats wel of niet is meeverzekerd.
Het premiebedrag van autopechhulp Nederland is logischerwijs een stuk lager dan bij wereldwijde pechhulp. Toch is het vaak zo dat het verschil in premie relatief klein is. Het verzekerde gebied bij wereldwijde pechhulp is namelijk veel groter dan wanneer u alleen pechhulp in Nederland krijgt. Mocht u dus regelmatig met uw auto in het buitenland rijden dan is wereldwijde pechhulp voor u het overwegen waard.

Pechhulp auto Nederland

Pechhulp voor uw auto binnen Nederland kan verschillen per maatschappij. Bij de meeste maatschappijen kunt u pechhulp aanvullend meeverzekeren, voornamelijk bij de allrisk dekking. Een verzekeraar schakelt bij pech een garage of sleepdienst voor u in. De meest voorkomende gevallen van autopech zijn start-/accuproblemen of een lekke band. Wanneer u van plan bent om pechhulp voor uw auto binnen Nederland af te sluiten, is het belangrijk om te kijken welke verzekeraar u wel of niet komt helpen. Bij pechdekkingen zijn de veelvoorkomende gevallen van autopech: -een lege accu, -een lekke band, -geen brandstof, -verkeerde brandstof en -het verlies van sleutels.

Wereldwijde pechhulp

Met de Allianz Global Assistance pechhulpverzekering kunt u rekenen op snelle en professionele hulp waar u maar wilt, het hele jaar door. Deze zeer complete pechhulpverzekering is al beschikbaar vanaf €2,49 per maand.

Ook voor de motor kunt u de Allianz Global Assistance afsluiten. Het is zelfs mogelijk om voor €22,50 een extra module af te sluiten waarmee u bij een defect een vervangende motor krijgt in plaats van een vervangende auto. Dit geldt in de gebieden waarvoor de pechhulpverzekering is afgesloten. Dat betekent dat dit zelfs mogelijk is in het buitenland. Allianz Global Assistence is de enige aanbieder in Nederland van pechhulp die u deze mogelijkheid biedt.

Allianz Global Assistence is wereldwijd marktleider in hulpverlening. Ze bieden een zeer complete en professionele dienstverlening aan. Ze beschikken over eigen alarmcentrales in 28 landen met duizenden medewerkers en contracten met universele hulpdiensten, verhuurders en autobedrijven. Allianz Global Assistence beschikt in het buitenland over een eigen vloot van vervangende auto’s. De meeste auto’s beschikken over een trekhaak en ‘s winters zijn ze uitgerust met winterbanden en een skibox, zodat u weer snel de weg op kunt.

Bereken direct de premie voor een pechhulpverzekering!

Nu met Gratis verhaalservice
  • Voor een berekening van de premies hebben we de postcode van de hoofdbestuurder nodig. Bij particulier gebruik dient de jongste bestuurder woonachtig te zijn op het zelfde adres als de aanvrager. Bij zakelijk gebruik kunt u hier de postcode van het bedrijf invullen.

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er vandaag tot 18:00

neem contact op