Goed nieuws voor Nederland, goed nieuws voor jou!

Bereken premie
Pechhulpverzekering

Pechhulpverzekering

Bereken direct de premie van uw pechhulpverzekering!

De Allianz Global Assistance is ideaal wanneer u regelmatig met de auto of motor onderweg bent. Met deze pechhulpverzekering kunt u rekenen op snelle en professionele hulp waar u maar wilt, het hele jaar door. Aanvullende (auto-/motor)verzekeringen zijn niet nodig. U betaalt dus nooit te veel. Vertrouw net als veel grote automerken op Allianz Global Assistence. Dan verzekert u zich van een zeer complete pechhulp. Al vanaf € 2,60 per maand!

Pechhulpverzekering ook voor de motor

Het is ook mogelijk om Allianz Global Assistance voor de motor af te sluiten. Bovendien kunt u voor € 22,50 een extra module afsluiten, waarmee u bij een defect recht heeft op een vervangende motor in plaats van een vervangende auto. Dit is geldig in de gebieden waarvoor de pechhulpverzekering is afgesloten, dus zelfs in het buitenland! Allianz Global Assistence is de enige aanbieder van pechhulp in Nederland die u deze mogelijkheid biedt.

Wat is het verschil tussen de pechhulpverzekering en de Wegenwacht en Route Mobiel?

In Nederland zijn er drie grote partijen die pechhulp aanbieden. De Wegenwacht was jarenlang de enige, maar tegenwoordig zijn er meerdere aanbieders. Hierdoor zijn de prijzen voor deze dienst enorm gedaald.

Grote automerken vertrouwen al jaren op de pechhulpverzekering

Grote, gerenommeerde automerken vertrouwen al sinds jaar en dag op de pechhulpverlening van Allianz Global Assistence. Al 800.000 auto- en motorbezitters in Nederland maken gebruik van de hulp bij pech. ‘Als Allianz Global Assistence zo groot is, waarom ken ik ze dan niet?’, denkt u wellicht. Dit komt doordat zij tot nog toe altijd hulp verleende uit naam van haar klanten. U zou dus al best eens door Allianz Global Assistence geholpen kunnen zijn zonder dat u het wist. Door deze jarenlange ervaring in hulpverlening bij ongeval en pech, weet Allianz Global Assistence als geen ander wat er moet gebeuren als uw auto of motor er een keer mee ophoudt. Of u nu op weg bent naar uw werk of naar de wintersport in Oostenrijk: Allianz Global Assistence Pechhulp zorgt ervoor dat u uw reis snel kunt vervolgen.

Wereldwijd netwerk, dus altijd en overal snelle hulp

Allianz Global Assistence is niet voor niets wereldwijd marktleider in hulpverlening. Die positie danken ze aan een zeer complete en professionele dienstverlening. Zo hebben ze eigen alarmcentrales in 28 landen, met duizenden medewerkers en contracten met universele hulpdiensten, verhuurders en autobedrijven. Ook beschikt Allianz Global Assistence in het buitenland over een eigen vloot van vervangende auto’s. Deze zijn veelal uitgerust met trekhaak en ‘s winters met skibox en winterbanden. En dat is wel zo handig als u tijdens uw vakantie weer snel op weg wilt.

All-in hulpverlening, dus geen aanvullende kosten

Allianz Global Assistence Pechhulp is los af te sluiten en past bovendien bij elke autoverzekering. U bent dus niet verplicht bij Alpina.nl een andere (auto)verzekering af te sluiten. Op het moment dat u een Allianz Global Assistance afsluit, kunt u deze tot 1 jaar in de toekomst laten ingaan. De premie zal ook pas in de toekomst worden geïncasseerd. Dit houdt in dat u met een gerust hart uw huidige pechhulpverzekering kunt beëindigen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat u ongedekt in de auto of op de motor zit. Klik hier voor de polisvoorwaarden.

Let op! Bij een pechhulpverzekering zijn er altijd vijf wachtdagen. In de eerste vijf dagen na de ingangsdatum is er dus geen dekking.

Klanten over Alpina

klantenvertellenMogelijk gemaakt door klantenvertellen.nl
Bekijk alle beoordelingen
8.3
Gemiddelde score
Gebaseerd op 3696 reviews

Hoe werken wij

Hoe werkt Alpina?

Wij zijn een onafhankelijke tussenpersoon. Dat houdt in dat we geen financiële verplichtingen of productieverplichtingen hebben aan welke maatschappij dan ook. En dat is een groot voordeel voor u. We zijn namelijk altijd op zoek naar het product met de laagste premie en de beste voorwaarden.

Niet goed, geld terug! (14 dagen)

Bovendien wordt uw aanvraag voor een verzekering snel beoordeeld, 24 uur per dag en 7 dagen per week. U kunt dan direct met een gerust hart verzekerd de weg op. Ook over uw oude verzekering hoeft u zich geen zorgen te maken, het opzeggen daarvan kunt u bij ons direct online regelen.

Toezicht

Alpina voldoet aan alle wettelijke bepalingen van de AFM. Zo beschikken wij over de benodigde vergunningen en diploma’s en zijn wij aangesloten bij het klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid).

Bereken direct de premie van uw pechhulpverzekering!

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op