Goed nieuws voor Nederland, goed nieuws voor jou!

Wat zijn de voordelen van een autoverzekering met pechhulp?

Hulp na een ongeval is standaard verzekerd op uw autoverzekering.
Als aanvulling op de autoverzekering willen steeds meer verzekeraars een stapje verder gaan door pechhulp ook aan te bieden. Deze dekking kunt u ook weer uitbreiden met pechhulp in het buitenland. Let op dat u niet dubbel verzekerd bent voor pechhulp. Vanuit het automerk geldt er voor nieuwe auto’s vaak ook een vergelijkbare service.

In Nederland zijn er drie grote partijen die pechhulp aanbieden. Jarenlang was de Wegenwacht de enige, maar tegenwoordig zijn er meerdere aanbieders. Hierdoor zijn de prijzen enorm gedaald.

Autoverzekering pechhulp

Pechhulpverzekering

Met de Allianz Global Assistance pechhulpverzekering kunt u rekenen op snelle en professionele hulp waar u maar wilt, het hele jaar door. Deze zeer complete pechhulpverzekering is al beschikbaar vanaf €2,49 per maand.

Ook voor de motor kunt u de Allianz Global Assistance afsluiten. Het is zelfs mogelijk om voor €22,50 een extra module af te sluiten waarmee u bij een defect een vervangende motor krijgt in plaats van een vervangende auto. Dit geldt in de gebieden waarvoor de pechhulpverzekering is afgesloten. Dat betekent dat dit zelfs mogelijk is in het buitenland. Allianz Global Assistance is de enige aanbieder in Nederland van pechhulp die u deze mogelijkheid biedt.

Autoverzekering afsluiten? Bereken uw premie!

Wereldwijde pechhulp

Allianz Global Assistence is wereldwijd marktleider in hulpverlening. Ze bieden een zeer complete en professionele dienstverlening aan. Ze beschikken over eigen alarmcentrales in 28 landen met duizenden medewerkers en contracten met universele hulpdiensten, verhuurders en autobedrijven. Allianz Global Assistence beschikt in het buitenland over een eigen vloot van vervangende auto’s. De meeste auto’s beschikken over een trekhaak en ‘s winters zijn ze uitgerust met winterbanden en een skibox, zodat u weer snel de weg op kunt.

Aanvullende kosten

De pechhulp van Allianz Global Assistence is los af te sluiten en past bij elke autoverzekering. Op het moment dat u deze verzekering afsluit, kunt u deze tot 1 jaar in de toekomst laten ingaan. De premie zal dan ook pas in de toekomst geïncasseerd worden. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om uw huidige pechhulpverzekering te beëindigen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat u ongedekt in de auto of op de motor zit.

Voordelen

Hieronder zetten we de voordelen van de Allianz Global Assistance voor u op een rijtje:

  • Zeer betrouwbaar. Ongeveer 2,5 miljoen auto’s en motoren rekenen op de hulpverlening van Allianz Global Assistance
  • Zeer scherpe premie. Al mogelijk vanaf €2,49 per maand
  • Wereldwijd netwerk, dus overal snelle en passende hulp
  • Geen aanvullende kosten door de all-in hulpverlening
  • Vervangende motor mogelijk. Dit is uniek in Nederland

Klanten over Alpina

klantenvertellenMogelijk gemaakt door klantenvertellen.nl
Bekijk alle beoordelingen
8.3
Gemiddelde score
Gebaseerd op 3696 reviews

Bereken direct de premie voor een pechhulpverzekering!

Nu met Gratis verhaalservice
  • Voor een berekening van de premies hebben we de postcode van de hoofdbestuurder nodig. Bij particulier gebruik dient de jongste bestuurder woonachtig te zijn op het zelfde adres als de aanvrager. Bij zakelijk gebruik kunt u hier de postcode van het bedrijf invullen.

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op