Goed nieuws voor Nederland, goed nieuws voor jou!

konijnenverzekering

Konijnenverzekering

Bereken direct de premie van uw konijnenverzekering!

Direct online afsluiten
Direct online afsluiten
14 dagen bedenktijd
14 dagen bedenktijd
8.3
Beoordeling verzekeringen

Waarschijnlijk bent u wel bekend met een dierenverzekering. De meeste mensen kennen de kattenverzekering en de hondenverzekering, maar wist u dat u ook een konijnenverzekering kunt afsluiten? Als uw geliefde huisdier een konijn is, kunt u overwegen om een dierenverzekering voor uw konijn af te sluiten. Hiermee bent u verzekerd als uw konijn onverwachts ziek wordt of moet worden geopereerd. Niet alleen is het fijn om te weten dat uw konijn goede zorg krijgt, maar het biedt ook financiële zekerheid omdat u onverwachte hoge medische kosten vermijdt. Een fijn gevoel!

Waarom uw konijn verzekeren?

Een huisdier is meestal een geliefd onderdeel van het gezin. Daarom heeft u natuurlijk het beste voor met uw konijn. U denkt er liever niet aan, maar ook uw konijn kan ziek worden. Bij konijnen is het vaak lastig inschatten hoe ze zich voelen. Een konijn laat het niet snel merken als hij zich niet goed voelt of pijn heeft. Hierdoor komt het vaak onverwacht. Helaas komt het vaker voor dat een baasje niet naar de dierenarts gaat met een ziek konijn, omdat ze bang zijn voor hoge kosten. Met een konijnenverzekering weet u zeker dat u de medische kosten kunt betalen. U hoeft dus nooit te kiezen tussen de zorg voor uw konijn en uw portemonnee.

Voordelen van een konijnenverzekering

Het afsluiten van een konijnenverzekering heeft verschillende voordelen:

  • Met een konijnenverzekering weet u zeker dat u verzekerd bent voor kosten van medische zorg voor uw konijn. Deze kosten kunnen soms hoog oplopen, bijvoorbeeld als er een operatie nodig is of als u dure medicijnen nodig heeft.
  • U bepaalt zelf welke dekking u afsluit voor uw konijnenverzekering. Zo heeft u zelf invloed op de maandelijkse premie.
  • Met een dierenverzekering kunt u uw konijn betere zorg bieden. Zonder verzekering kunt u, vanwege de hoge kosten, gedwongen worden een andere beslissing te nemen dan wanneer u wel een verzekering had afgesloten. Bijvoorbeeld euthanasie in plaats van een afspraak bij een specialist.

Wat dekt een konijnenverzekering?

Wil je weten wat er allemaal verzekerd is bij een konijnenverzekering? Bekijk dan het vergoedingenoverzicht om te zien wat er vergoedt wordt voor jouw huisdier.

Wat kost een konijnenverzekering?

De kosten van een konijnenverzekering zijn afhankelijk van een aantal factoren. Aan de hand van deze factoren bepaalt de verzekeraar de hoogte van de premie. Dit zijn bijvoorbeeld de leeftijd, het gewicht en het ras of de kruising van uw konijn. Daarnaast zijn de kosten afhankelijk van de dekking die u afsluit. Uiteraard geldt: hoe breder de dekking, hoe hoger de premie. Het Totaal pakket is de uitgebreidste dekking, maar hiervoor betaalt u per maand wel meer premie. Tot slot zijn de kosten afhankelijk van eventuele aanvullende dekkingen. Bij een konijnenverzekering kunt u de aanvullende dekking Crematie afsluiten. Hiermee zijn ook de kosten voor de crematie verzekerd, inclusief het vervoer na overlijden.

Sluit direct een goedkope konijnenverzekering af via Alpina

Op zoek naar een goedkope konijnenverzekering? Op Alpina.nl kunt u uw konijn al vanaf een paar euro per maand verzekeren! Hiermee zijn alle kosten na een ongeval verzekerd. Als u liever iets uitgebreider verzekerd bent, kunt u ook kiezen voor het Basis, Plus of Totaal pakket. Het beste is om uw konijn al op jonge leeftijd te verzekeren. Eerdere klachten worden namelijk tijdelijk of soms levenslang uitgesloten van dekking.

Heeft u nog vragen over de konijnenverzekering? Neem dan vooral contact met ons op! We zijn maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00 telefonisch bereikbaar op 030 – 688 37 00. U kunt ons ook een bericht sturen via de chat, WhatsApp of Messenger.

Klanten over Alpina

klantenvertellenMogelijk gemaakt door klantenvertellen.nl
Bekijk alle beoordelingen
8.3
Gemiddelde score
Gebaseerd op 3696 reviews

Bereken direct de premie van uw konijnenverzekering!

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op