Goed nieuws voor Nederland, goed nieuws voor jou!

Kattenverzekering afsluiten bruine kat

Kattenverzekering afsluiten

Bereken direct de premie van uw kattenverzekering!

Direct online afsluiten
Direct online afsluiten
14 dagen bedenktijd
14 dagen bedenktijd
8.3
Beoordeling verzekeringen

Katten komen altijd weer op hun pootjes terecht. Toch? Zo gaat het spreekwoord in ieder geval, maar in het echte leven is dat helaas niet altijd zo. Ook een kat kan ziek worden of gewond raken. Om te zorgen dat u niet het hele bedrag voor de medische behandeling zelf hoeft te betalen kunt u een kattenverzekering afsluiten.

Bij de meeste verzekeraars bestaat de kattenverzekering uit het basispakket. U kunt vervolgens zelf besluiten of u nog aanvullende verzekeringen afsluit. Zo kunt u bijvoorbeeld radiotherapie, fysiotherapie, gedragstherapie en tandartskosten meeverzekeren. Misschien vind u het niet nodig om overal uitgebreid verzekerd voor te zijn. U sluit alleen de aanvullende dekkingen af die u belangrijk vindt. Bij sommige verzekeraars kunt u ook de sterilisatie of castratie van uw dier meeverzekeren en soms zelfs de benodigde vaccinaties. Op Alpina.nl leggen we u uit hoe het afsluiten van een kattenverzekering in zijn werk gaat.

Waarom een kattenverzekering afsluiten?

Een kat is vaak een belangrijk onderdeel van het gezin. Als uw kat iets mankeert, verdient hij de beste zorg. Regelmatig twijfelen mensen over het afsluiten van een kattenverzekering. Ze vragen zich af of het wel echt nodig is. Of u uw kat wel of niet verzekert is natuurlijk uw eigen keuze. Toch kan het hebben van een kattenverzekering een geruststellend idee zijn. De kosten van een dierenartsbezoek kunnen al snel hoog oplopen, al helemaal als uw kat geopereerd moet worden of dure medicijnen nodig heeft. Bovendien is er tegenwoordig op medisch gebied ook voor huisdieren veel mogelijk. Fijn, want u wilt uw kat natuurlijk het liefst weer zo snel mogelijk beter zien. Deze behandelingen zijn soms echter behoorlijk prijzig. Denk bijvoorbeeld aan een MRI-scan of chemotherapie. Met een kattenverzekering zijn deze kosten geheel of gedeeltelijk gedekt, afhankelijk van wat voor soort dekking u kiest. Een kattenverzekering hoeft niet veel te kosten. Voor een tientje per maand heeft u al een kattenverzekering. Bovendien kiest u zelf hoe uitgebreid u verzekerd wilt zijn.

Voordelen van een kattenverzekering

Het afsluiten van een kattenverzekering heeft verschillende voordelen:

  • Met een kattenverzekering bent u verzekerd bij onverwachte hoge kosten
  • Door uw kat te verzekeren hoeft u niet bang te zijn dat u de behandeling van uw kat niet kunt betalen
  • Wanneer uw kat ziek is of gewond raakt hoeft u niet te kiezen tussen uw kat en uw portemonnee
  • U heeft al een kattenverzekering voor een paar euro per maand

Sluit direct een kattenverzekering af via Alpina

Weten bij welke aanbieders u een kattenverzekering kunt afsluiten? Bereken direct de premie en zie welke aanbieders aansluiten bij uw wensen. Op Alpina.nl kunt u gemakkelijk de premie voor een kattenverzekering berekenen. U hoeft alleen maar een aantal gegevens over uzelf en uw kat in te vullen, en vervolgens kunt u gemakkelijk aanbieders met elkaar vergelijken. Vergelijken is belangrijk, omdat er soms grote verschillen kunnen zitten tussen aanbieders. Van ons krijgt u niet alleen de premies te zien, maar ook de bijbehorende polisvoorwaarden. Zo kunt u deze gemakkelijk doorkijken om de dekkingen te vergelijken. Heeft u de beste kattenverzekering gevonden? Dan kunt u deze eenvoudig online afsluiten.

Als u nog vragen heeft over een kattenverzekering kunt u deze natuurlijk altijd aan ons stellen. U kunt onze verzekeringsspecialisten van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00 telefonisch bereiken op 088 – 6883700. U mag ons natuurlijk ook altijd een bericht sturen via de chat, WhatsApp of Messenger.

Klanten over Alpina

klantenvertellenMogelijk gemaakt door klantenvertellen.nl
Bekijk alle beoordelingen
8.3
Gemiddelde score
Gebaseerd op 3696 reviews

Bereken direct de premie van uw kattenverzekering!

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op