Goed nieuws voor Nederland, goed nieuws voor jou!

Wonen

Op deze pagina vindt u alle woongerelateerde verzekeringen die u via Alpina verzekering kunt afsluiten

Aansprakelijkheidsverzekering

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzekerd u uzelf voor schade die u aan anderen en/of andermans spullen veroorzaakt en waar u voor aansprakelijk bent.
Bekijk de verzekering

Inboedelverzekering

Met een inboedelverzekering is uw inboedel verzekerd bij schade. Onder inboedel verstaan we alle spullen in uw huis die niet nagelvast zitten en dus verplaatsbaar zijn.
Bekijk de verzekering

Opstalverzekering

Een opstalverzekering is een verzekering die schade aan uw woning dekt. Onder opstal verstaat men alles wat niet zonder schade aan uw eigen woning kan worden verwijderd. Een groot aantal mogelijke schadeoorzaken is verzekerd.
Bekijk de verzekering

Woonverzekering

Een woonverzekering is een combinatie van een inboedelverzekering en een opstalverzekering. Met een opstalverzekering is schade aan uw woning gedekt en met een inboedelverzekering is schade aan uw inboedel gedekt.
Bekijk de verzekering

Rechtsbijstandverzekering

Met een basis rechtsbijstandverzekering verzekert u de kosten van kleinere geschillen en verkeerszaken, evenals juridische en andere deskundige bemiddeling.
Bekijk de verzekering

De Vereende inboedelverzekering

De Vereende is de verzekeraar voor bijzondere risico's. Via Alpina kunt u een inboedelverzekering bij de Vereende afsluiten die reguliere verzekeraars meestal weigeren.
Bekijk de verzekering

De Vereende opstalverzekering

De Vereende is de verzekeraar voor bijzondere risico's. Via Alpina kunt u een opstalverzekering bij de Vereende afsluiten die reguliere verzekeraars meestal weigeren.
Bekijk de verzekering

De Vereende aansprakelijkheidsverzekering

De Vereende is de verzekeraar voor bijzondere risico's. Via Alpina kunt u een aansprakelijkheidsverzekering bij de Vereende afsluiten die reguliere verzekeraars meestal weigeren.
Bekijk de verzekering

Woonhuisverzekering

Met een woonhuisverzekering (opstalverzekering) verzekert u uw huis tegen schade door brand, storm, water en inbraak.
Bekijk de verzekering

Ongevallenverzekering

Een ongevallenverzekering biedt dekking als u blijvend invalide raakt of komt te overlijden als gevolg van een ongeluk. Bijvoorbeeld als u valt, wordt aangereden of aangevallen. De verzekeraar keert dan een vast bedrag uit.
Bekijk de verzekering

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er vandaag tot 18:00

neem contact op