800.000+ klanten
28 vestigingen
92% beveelt ons aan
vrouw aan de telefoon, magnetron rookt in de achtergrond
Home De Vereende aansprakelijkheidsverzekering

De vereende aansprakelijkheidsverzekering

Hoge pakketkorting mogelijk

Online premie indicatie

Snel online een indicatie van de premie

Altijd acceptatie bij De Vereende

U krijgt altijd een voorstel van De Vereende

Snel dekking mogelijk

Na betaling via Ideal snel dekking

Al meer dan 110 jaar helder, transparant & eerlijk advies

Voor meer dan 800.000 klanten verzorgen we helder, transparant & eerlijk advies.
8.2
Op basis van 3343 beoordelingen 92% beveelt ons aan.

Wij hebben altijd mogelijkheden

“Ons streven is om u bij een reguliere verzekeringsmaatschappij onder te brengen. Dat lukt ons ook in veel gevallen. Is het niet mogelijk dan werken wij samen met De Vereende.”

foto Laura van Maarschalkerweerd

Laura - Expert schadeverzekeringen

Al jaren expert schadeverzekeringen

Achtergrond expert foto Laura van Maarschalkerweerd
Achtergrond afbeelding

Alles over De Vereende aansprakelijkheidsverzekering

Met De Vereende aansprakelijkheidsverzekering bent u verzekerd tegen schade die u per ongeluk veroorzaakt aan een ander of aan spullen van een ander.  U kunt zich op meerdere manieren verzekeren, namelijk:

  • De aansprakelijkheid voor u alleen
  • De aansprakelijkheid voor u en uw gezin. Ook uw kinderen die op kamers wonen voor hun studie kunt u verzekeren. Daarnaast is het ook mogelijk om uw huisdieren te verzekeren. Mochten zij per ongeluk schade veroorzaken, dan is dat gedekt.

Over het algemeen geldt dat als een andere verzekeraar het risico te ‘groot of te zwaar’ vindt, De Vereende op zoek gaat naar een verzekeringsmogelijkheid.

De Vereende tussenpersoon

Alpina is een tussenpersoon van De Vereende. Dit betekent dat u bij ons een verzekering kunt afsluiten bij De Vereende.

De Vereende aansprakelijkheidsverzekering online aanvragen

Het is mogelijk om online een aansprakelijkheidsverzekering bij De Vereende aan te vragen. Wij adviseren u onze vergelijkingsmodule te gebruiken waarbij u de resultaten ziet van de reguliere maatschappijen. U kiest hierbij de maatschappij die u bevalt en doorloopt de volledige aanvraag door alle vragen naar waarheid in te vullen. De kans is aanwezig dat de maatschappij u toch nog kan accepteren op het reguliere tarief. Mocht dit niet zo zijn, dan krijgt u van ons een voorstel voor De Vereende.
Houd er rekening mee dat een verzekering bij De Vereende pas in kan gaan nadat u de eerste premie heeft voldaan EN nadat u het aanvraagformulier ondertekend heeft teruggestuurd. Het aanvraagformulier ontvangt u van ons per e-mail.

De Vereende verzekeringen

Er zijn verschillende soorten verzekeringen die De Vereende aanbiedt, namelijk:

  • De Vereende autoverzekering. Deze verzekering zal altijd geaccepteerd worden, maar de premie ligt hoger dan bij een reguliere autoverzekering.
  • De Vereende aansprakelijkheidsverzekering. Met de aansprakelijkheidsverzekering van De Vereende bent u verzekerd tegen schade die u per ongeluk veroorzaakt aan een ander of aan spullen van een ander.
  • De Vereende camperverzekering. Verzekering voor uw camper.
  • De Vereende inboedelverzekering. Deze verzekering dekt alle roerende zaken (spullen in huis die verplaatsbaar zijn) die behoren tot uw particuliere huishouding.
  • De Vereende motorverzekering. Deze verzekering verzekert het risico dat u met uw motor schade aanbrengt aan anderen, ook schade aan uw eigen motor kunt u verzekeren.
  • De Vereende opstalverzekering. Met deze verzekering, verzekert u schade aan uw woonhuis en de daarbij behorende onroerende zaken (spullen in huis die niet verplaatsbaar zijn, ofwel aard- en nagelvast).
  • De Vereende scooterverzekering. Met de scooterverzekering van De Vereende verzekert u het risico dat u met uw scooter schade aanbrengt aan anderen. Daarnaast kunt u ook uw eigen scooter verzekeren tegen bijvoorbeeld schade of diefstal.
  • De Vereende taxiverzekering. Deze verzekering biedt dekkingsmogelijkheden door heel Nederland, inclusief de grote steden.

Veelgestelde vragen

Wat is er wel en niet gedekt bij De Vereende aansprakelijkheidsverzekering?

Schade die u, of een andere verzekerde, veroorzaakt aan zaken (materiële schade) en personen (letselschade) worden gedekt.  Dit gebeurt in geval van schade waarvoor u wettelijk aansprakelijk kunt worden gehouden.
Uitgesloten wordt schade waarvoor u niet aansprakelijk bent of schade die u opzettelijk heeft veroorzaakt. Daarnaast wordt schade die veroorzaakt is door een motorrijtuig uitgesloten. Wanneer schade is veroorzaakt door uw huisdier, terwijl deze in een ander huis verbleef, wordt dit niet altijd (volledig) vergoed. Elke verzekeraar hanteert eigen voorwaarden. Wij verwijzen u dan ook altijd naar de specifieke voorwaarden.

Wie zijn er verzekerd?

Bij De Vereende aansprakelijkheidsverzekering zijn u en uw gezin verzekerd. Hieronder vallen ook inwonende ouders, logés en personeel. Minderjarige kinderen, ook al wonen ze niet thuis zijn ook meeverzekerd. Evenals meerderjarige kinderen als ze thuis wonen of voor een studie uitwonend zijn. Ook huisdieren en uw (on)roerende zaken vallen onder deze verzekering.

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op