800.000+ klanten
92% beveelt ons aan
28 vestigingen
kapper aan het werk met krultang
Home Zakelijk Branches Dienstverlening

Verzekeringen voor ondernemers in de persoonlijke dienstverlening

Of je nu een kapper, schoonheidsspecialist, personal trainer of een andere dienstverlener bent, jouw onderneming verdient de juiste verzekeringsoplossingen.

Neem contact op voor advies op maat

Hulp van onze experts

Uniek aanbod

Lage premies

Al meer dan 110 jaar helder, transparant & eerlijk advies

Met kennis van elke branche en veel know how verzorgen we helder, transparant & eerlijk advies.
8.3
Op basis van 3696 beoordelingen 93% beveelt ons aan.

Ben jij een ondernemer in de persoonlijke dienstverlening? Dan begrijp je vast hoe belangrijk het is om je bedrijf te beschermen.

Of je nu een kapper, schoonheidsspecialist, personal trainer of een andere dienstverlener bent, jouw onderneming verdient de juiste verzekeringsoplossingen.

De juiste verzekeringen kunnen jou en je bedrijf helpen bij onverwachte gebeurtenissen en tegenslagen. Zo kun je zorgeloos blijven ondernemen.

Welke risico’s loop je als ondernemer in de persoonlijke dienstverlening?

Als ondernemer in de persoonlijke dienstverlening ben je ongetwijfeld gepassioneerd over wat je doet. Maar het is ook belangrijk om te begrijpen welke risico’s je bedrijf kan lopen. Denk bijvoorbeeld aan aansprakelijkheidskwesties, zoals een klant die uitglijdt in je salon of een onverwachte allergische reactie op een van de producten die je gebruikt.

Ook kunnen er zich onvoorziene situaties voordoen, zoals brand- of waterschade aan je bedrijfsruimte, die je dwingen om tijdelijk te sluiten.

Bovendien moet je rekening houden met de mogelijkheid van arbeidsongeschiktheid, wat kan leiden tot verlies van inkomen als je niet in staat bent om je diensten te verlenen.

Het is belangrijk om na te denken over deze risico’s en je af te vragen hoe je jezelf en je bedrijf kunt beschermen tegen mogelijke tegenvallers.

Top 5 verzekeringen voor ondernemers in de persoonlijke dienstverlening

Als ondernemer met een eigen zaak, zoals bijvoorbeeld een kapperszaak, sportschool of nagelstudio, is je eigen bedrijf natuurlijk het allerbelangrijkste. Met de juiste verzekeringen bescherm je jezelf en je bedrijf tegen financiële tegenvallers. Je kiest zelf tegen welke risico’s je verzekerd wilt zijn.

1. Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven

Een Aansprakelijkheidsverzekering voor Bedrijven beschermt je tegen financiële aansprakelijkheid als er schade of letsel ontstaat tijdens het uitvoeren van je diensten. Stel je voor dat een klant valt in je salon en letsel oploopt; deze verzekering dekt dan de medische kosten en eventuele juridische claims.

2. Inventaris- en goederenverzekering

Je investeert veel in de inventaris en apparatuur van je salon of praktijk. Een inventaris- en goederenverzekering dekt de schade aan je inventaris door gebeurtenissen zoals brand, diefstal of waterschade, waardoor je niet opdraait voor de kosten van vervanging of reparatie.

3. Verzuimverzekering

Als je als ondernemer in de persoonlijke dienstverlening ziek wordt of niet kunt werken door een ongeval, kan een verzuimverzekering je inkomen dekken gedurende de periode van arbeidsongeschiktheid. Dit helpt je om je financiële verplichtingen te blijven nakomen, zelfs als je niet in staat bent om te werken.

4. Bedrijfsschadeverzekering

Wanneer er zich een gebeurtenis voordoet, zoals een brand of een ernstige schade aan je bedrijfsruimte, kan dit leiden tot tijdelijke sluiting en inkomstenverlies. Een bedrijfsschadeverzekering dekt de doorlopende kosten en gederfde winst, waardoor je bedrijf tijd heeft om te herstellen zonder grote financiële gevolgen.

5. Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Jouw vermogen om inkomen te genereren is cruciaal voor je bedrijf en je levensonderhoud. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering biedt financiële bescherming als je niet in staat bent om te werken vanwege ziekte of letsel. Hiermee kun je jezelf en je gezin ondersteunen, zelfs als je niet in staat bent om je diensten te verlenen.

Onze zakelijk adviseurs staan voor je klaar

Het hebben van deze verzekeringen kan de gemoedsrust vergroten en je bedrijf helpen om onvoorziene omstandigheden het hoofd te bieden, zodat je je kunt concentreren op het leveren van diensten aan je klanten.

Het is altijd verstandig om met een verzekeringsadviseur te spreken om de specifieke behoeften van jouw onderneming te bespreken en de juiste dekking te bepalen.

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op