800.000+ klanten
27 vestigingen
92% beveelt ons aan

ZZP verzekeringen vergelijken

Vaak denken mensen dat het vergelijken van verzekeringen een tijdrovende klus is. Daarom is het iets dat ze liever zo lang mogelijk uitstellen of zelfs helemaal overslaan. Zonde! Want door te vergelijken kunt u op jaarbasis veel geld besparen. Bovendien kost het vergelijken met onze handige online vergelijkingstool slechts een paar minuten. Door goed te vergelijken zorgt u dat u goed verzekerd bent, en tegelijkertijd niet te veel betaalt voor uw verzekeringen. Op Alpina.nl leggen we u uit waarom het vergelijken van ZZP verzekeringen altijd verstandig is en hoe u dit het beste kunt aanpakken!

ZZP-verzekering afsluiten? Bereken uw premie!

zzp zonder risico's

Waarom ZZP verzekeringen vergelijken?

Het aanbod in ZZP verzekeringen is heel groot en blijft zich steeds verder uitbreiden. Bovendien lopen de prijzen soms erg uiteen en zijn er steeds meer verschillende voorwaarden mogelijk. Door te vergelijken kiest u altijd de verzekering die het beste bij u past. Soms kiezen mensen voor de goedkoopste verzekering die ze kunnen vinden, zonder goed naar de dekking te kijken. Het is echter belangrijk dat u bij het vergelijken niet alleen kijkt naar de prijs, maar ook naar de dekking en voorwaarden. Er kunnen namelijk grote verschillen in dekking zitten. Misschien bent u met de goedkoopste verzekering wel minder goed verzekerd dan u eigenlijk wilt.

ZZP-verzekering afsluiten? Bereken uw premie!

Factoren die een rol spelen bij het vergelijken van ZZP verzekeringen

Er zijn verschillende factoren die een rol spelen bij het vergelijken van ZZP verzekeringen. Als u start met vergelijken vult u een aantal gegevens in, in onze online vergelijkingstool. Dit zijn bijvoorbeeld uw beroep en de branche waarin u opereert. Vervolgens vult u een aantal vragen over uw werkzaamheden in. Uw beroep speelt bij het vergelijken van ZZP verzekeren een belangrijke rol, omdat u als leverancier van bloemen nou eenmaal andere risico’s loopt dan als accountant. Hier wordt dus ook de premie op gebaseerd. Bovendien verschilt het ook weer per beroep welke ZZP verzekeringen u het beste kunt afsluiten. Daarnaast kijkt een verzekeraar naar het soort werkzaamheden dat u uitvoert, de waarde van uw werkspullen en eventueel een bedrijfspand en bedrijfswagen. Ook is de hoogte van het verzekerde bedrag een belangrijke factor bij het vergelijken van ZZP verzekeringen.

Voordelen van vergelijken

Het vergelijken van verzekeringen heeft een aantal voordelen. Ten eerste kunt er jaarlijks veel geld mee besparen. Het loont daarom ook om jaarlijks even te vergelijken. Omdat premies regelmatig naar boven of beneden worden aangepast door de verzekeraars, kan het heel goed zijn dat de goedkoopste verzekering van vorig jaar het aankomende jaar niet meer zo voordelig is. Bovendien kunt u door te vergelijken de beste verzekering tegen de laagste prijs vinden. Als u direct voor de goedkoopste verzekering gaat, kan het zijn dat u helemaal niet zo goed verzekerd bent bij schade. Dit weet u pas door goed te vergelijken. Tot slot kunt u door te vergelijken de ZZP verzekeringen kiezen die het beste bij uw (financiële) situatie passen.

Vergelijk eenvoudig en snel premies met onze handige online vergelijkingstool

Op Alpina.nl kun u in een paar minuten premies vergelijken voor uw ZZP verzekeringen. U kiest zelf welke verzekeringen u wilt afsluiten. Na het invullen van enkele gegevens krijgt u een overzicht van alle verzekeringen die aansluiten bij uw persoonlijke situatie en wensen. U krijgt niet alleen de premies te zien, maar ook de bijbehorende polisvoorwaarden. Zo kunt u makkelijk en overzichtelijk vergelijken. Heeft u een geschikte verzekering gevonden? Dan kunt u deze direct online afsluiten. Heeft u toch nog wat vragen over het vergelijken of over ZZP verzekeringen in het algemeen? Neem dan vooral contact met ons op! Onze verzekeringsspecialisten denken graag met u mee en kunnen al u vragen beantwoorden. U kunt ons maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00 telefonisch bereiken op 0800 – 688 37 12. U kunt ons natuurlijk ook altijd een bericht sturen via de chat, WhatsApp of Messenger.

Bereken direct de premie van uw ZZP verzekeringen!

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er vandaag tot 18:00

neem contact op