800.000+ klanten
27 vestigingen
92% beveelt ons aan

Maatwerk voor jou

Online je verzekeringen vergelijken en afsluiten wordt steeds gemakkelijker. Maar soms komt er wat meer bij kijken en dan is het fijn als je een goede klantenservice treft die zonder keuzemenu’s en wachtrijmuziekjes al je vragen kan beantwoorden en met je meedenkt. Gelukkig bestaat maatwerk  nog steeds. En wat ook fijn is om te weten; een goede verzekeringsspecialist berekent niets extra’s voor maatwerk.

Maatwerk

Niet iedereen is standaard (gelukkig maar)

Het grote voordeel van online je verzekeringen vergelijken is dat je het snel kunt doen, waar en wanneer je maar wilt. Door een paar algemene vragen te beantwoorden heb je snel een goed idee wat de verschillende verzekeringsmaatschappijen voor jou kunnen betekenen en wat het je maandelijks kost. Dan is het vaak nog maar een kwestie van op de knop bevestigen te drukken en je verzekering is geregeld. Het nadeel is dat grote verzekeraars een paar standaard beroepsgroepen hebben geformuleerd waar lang niet alle beroepen in geplaatst kunnen worden. Gelukkig betekent dat niet dat je dan niet online geholpen kunt worden.

Met één telefoontje goed verzekerd

‘Eén van onze klanten startte een paar jaar geleden een hondenuitlaatservice’ vertelt Patricia, officemedewerker bij Zakelijke Verzekeringsspecialist Alpina. ‘Zij wilde haar verzekeringen natuurlijk goed geregeld hebben en kwam op onze website terecht. Maar toen zij het ZZP-verzekeringspakket wilde afsluiten met daarin een verzekering voor aansprakelijkheid, rechtsbijstand en inventaris stond het beroep ‘honden uitlaten’ niet in de beroepenlijst. Online afsluiten zat er dus even niet in. Daarom belde ze naar mij. Ik heb haar specifieke beroepseisen uitgezet bij verschillende verzekeraars en binnen een paar dagen kon ik een goed verzekeringspakket aanbieden.’ De hondenuitlaatservice was
met één telefoontje goed verzekerd.

Alle beroepen zijn welkom

Ook andere, inmiddels hele ingeburgerde beroepen zoals bijvoorbeeld de personal trainer, tekstschrijver, hostess of weddingplanner staan niet in de beroepenlijst. Voor die ondernemers geldt dat ze één telefoontje of mailtje naar Alpina kunnen doen om een offerte voor een verzekering aan te vragen. Dit maatwerk kost niets extra’s. Vanwege deze dienstverlening verzekeren veel zzp’ers en mkb’ers zich via Alpina. De directe persoonlijke service en korte lijnen zijn heel belangrijk, want als ondernemer heb je het vaak al druk genoeg.

Welke informatie is nodig?

Verzekeringsmaatschappijen willen informatie over het beroep om in te schatten wat het risico zal zijn op schade. Daarom zal er vooral informatie gevraagd worden over:

  • Wat het beroep inhoudt
  • Het product wat gemaakt wordt
  • De oorsprong van de grondstoffen voor de fabricage van het product
  • Inrichting van de werkplaats, kantoor of behandelruimte

Bedrijfsverzekeringen van Alpina

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op