Is een zakelijke rechtsbijstand zinvol?

Soms lig ik wakker van al het gedoe wat een onderneming met zich mee brengt. Uiteraard is het leuk en uitdagend om als zelfstandige te werken, maar het is ook spannend. Want wat gebeurt er als een klant niet wil betalen of hij daagt mij voor de rechter? Is het zinvol om daarvoor een verzekering af te sluiten?

Bescherm uw bedrijf

Maar een probleem kan toch uit de hand lopen. Ook als u er alles aan doet om dat te voorkomen. Een advocaat kost al snel €150 per uur. En boze relaties zijn uiteraard niet goed voor uw onderneming. Dus als u uw bedrijf goed wilt beschermen is het verstandig om een zakelijke rechtsbijstandverzekering af te sluiten.

Juridische hulp

Wat houdt een zakelijke rechtsbijstandverzekering precies in? Allereerst kunt u gratis telefonisch advies vragen aan de juristen van de verzekeraar. Bij complexere zaken zal de jurist namens u contact zoeken met uw klant. Hij of zij kan bezwaar maken, onderhandelen en zelfs voor u naar de rechtbank gaan. De kosten van het proces en de gerechtskosten van de tegenpartij (als de rechter u hiervoor veroordeelt) worden vergoed. Ook een eventuele deurwaarder of getuigen-deskundigen worden betaald uit deze verzekering.

Bereken direct de premie voor een zakelijke rechtsbijstandverzekering!

Hoe doen wij het?

Laatst geüpdatet: 19-04-2021

Financieel zeker.

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er vandaag tot 18:00

neem contact op