Goed nieuws voor Nederland, goed nieuws voor jou!

Hoe achterhaal ik de oorspronkelijke cataloguswaarde van mijn camper?

Ben je op zoek naar de cataloguswaarde van jouw camper, maar weet je niet waar je dit kan vinden? Op Alpina.nl lees je hoe je de oorspronkelijke cataloguswaarde van jouw camper achterhaalt.

Camperverzekering afsluiten? Vergelijk premies!

cataloguswaarde camper

Cataloguswaarde camper

Voor het bepalen van de premie voor een WA casco dekking op een camperverzekering, heeft de verzekeringsmaatschappij de oorspronkelijke cataloguswaarde van de camper nodig. Als je de aanschafwaarde op een originele aankoopnota van een bij de KVK ingeschreven camper-, caravan- of autohandel hebt staan, dan kan deze waarde aangehouden worden.

Als je een fabriekscamper hebt, kun je de cataloguswaarde meestal achterhalen via de importeur of de dealer van de camper. Aan de hand van het merk, type en bouwjaar kan de importeur je in veel gevallen een redelijk nauwkeurige omschrijving geven van de oorspronkelijke cataloguswaarde of nieuwprijs.

Camperverzekering afsluiten? Vergelijk premies!

Klanten over Alpina

klantenvertellenMogelijk gemaakt door klantenvertellen.nl
Bekijk alle beoordelingen
8.3
Gemiddelde score
Gebaseerd op 3696 reviews

Bereken direct de premie van jouw camperverzekering!

Nu met Gratis verhaalservice
  • Voor een berekening van de premies hebben we de postcode van de hoofdbestuurder nodig. Bij particulier gebruik dient de jongste bestuurder woonachtig te zijn op het zelfde adres als de aanvrager. Bij zakelijk gebruik kunt u hier de postcode van het bedrijf invullen.

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op