Goed nieuws voor Nederland, goed nieuws voor jou!

Home Quadverzekering Ongevallen opzittenden dekking bij een Quad

Ongevallen opzittenden dekking bij een Quad

De ongevallen-opzittendenverzekering is één van de aanvullende verzekeringen naast de quadverzekering. Deze verzekering keert een bedrag uit bij blijvende invaliditeit en overlijden van de opzittenden.

Bij een ongeval wil je de opzittende of de nabestaanden na overlijden graag schadeloos stellen. De ongevallen-opzittendenverzekering biedt dekking voor letselschade of overlijden van de passagier, maar ook de bestuurder is verzekerd in deze aanvullende verzekering.

Wanneer komt de ongevallen-opzittendenverzekering tot uitkering?

Bij overlijden van een opzittende op de quad ten gevolge van een ongeval komt deze verzekering tot uitkering. Er wordt eenmalig een bedrag uitgekeerd aan de nabestaanden. Dit bedrag kun je zien als een geringe compensatie. Bij blijvende invaliditeit volgt er ook een uitkering. Het eenmalige bedrag zal niet voldoende zijn om inkomstenderving op te vangen.

Is de ongevallen-opzittendenverzekering een aanrader?

Als eigenaar van een quad voel jij je ook verantwoordelijk als een opzittende letselschade oploopt  door een ongeval met de quad. Met deze verzekering kun je in ieder geval iets doen om de invalide geraakte opzittende te compenseren, maar het is maar een beperkte dekking. Een goed alternatief is de schade-opzittendenverzekering. Deze aanvullende verzekering biedt een ruimere dekking en keert ook uit bij materiële schade. Uiteraard is deze verzekering wel iets duurder, maar de dekking is veel beter.

Klanten over Alpina

klantenvertellenMogelijk gemaakt door klantenvertellen.nl
Bekijk alle beoordelingen
8.3
Gemiddelde score
Gebaseerd op 3696 reviews

Bereken direct de premie van uw quadverzekering!

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op