800.000+ klanten
27 vestigingen
92% beveelt ons aan
trikeverzekering

Trikeverzekering

Bereken direct de premie van uw trikeverzekering!

Direct online afsluiten
Direct online afsluiten
14 dagen bedenktijd
14 dagen bedenktijd
8.2
Beoordeling verzekeringen

Tips voor uw trikeverzekering

Wat is een trike?

Een trike is eigenlijk een driewielig voertuig. De naam trike is eigenlijk een verkorting van het woord tricycle. Een trike kan worden opgebouwd uit het voorste deel van een motorfiets en het achterste deel van een auto (met de motor achter). In sommige gevallen bestaat een trike alleen uit onderdelen van een motorfiets.

Een kenteken is verplicht voor trikes die zijn goedgekeurd als driewielig motorrijtuig. Alleen als een bestuurder in het bezit is van het autorijbewijs (B) mag deze de trike besturen. Een bestuurder van een trike moet minimaal 18 jaar oud zijn. Als de trike is voorzien van goedgekeurde veiligheidsgordels, is het dragen van een helm niet verplicht.

Zelf online afsluiten

U kunt zelf de premie van uw trikeverzekering berekenen en online uw trike verzekeren, zonder advies van een financieel adviseur, via onze rekenmodules.

Voordelen trikeverzekering

Vaak direct online dekking

Nadat u uw trikeverzekering online hebt afgesloten, wordt uw aanvraag direct in behandeling genomen. Na het afsluiten van de trikeverzekering weet u vaak dus direct of u verzekerd bent.

14 dagen bedenktijd

Niet goed, geld terug. Tot 14 dagen na afgifte van de polis van uw trikeverzekering is het mogelijk om de verzekering per ingangsdatum gratis te annuleren. Impuls aankopen zijn niet nodig. Voor ons is het belangrijk dat elke klant die een trikeverzekering bij ons afsluit tevreden is, en dit in de toekomst blijft.

Tot 75% no-claim korting

No-claim korting kunt u opbouwen door schadevrij te rijden. Bij ons kan deze korting zelfs oplopen tot 75%.

Uitgebreide dekkingen

Wij begrijpen dat niet iedereen dezelfde eisen stelt aan een verzekering, daarom kunt u kiezen uit uitgebreide hoofddekkingen en de aanvullende dekking Schadeverzekering Opzittende.

Aanvullende dekkingen trikeverzekering

Ongevallenverzekering Opzittenden

Wanneer een bestuurder van een trike betrokken raakt bij een (ernstig) trike-ongeluk komt de Ongevallen Verzekering voor Opzittenden (OVI) tot uitkering. Als de bestuurder of een opzittende blijvend invalide raakt of komt te overlijden, wordt er een vooraf afgesproken vast bedrag uitgekeerd.

Rechtsbijstand

Na het afsluiten van een rechtsbijstand verzekering bent u verzekerd van juridische bijstand bij het verhalen van de schade, als u betrokken bent geweest bij een ongeval.

Schadeverzekering Opzittenden

Door een Schadeverzekering Inzittenden (SVI) wordt de schade gedekt die inzittenden van uw trike kunnen oplopen. Dat kan schade aan bagage of kleding zijn, maar dat kan ook letselschade zijn. Door de Schadeverzekering Inzittenden (SVI) wordt de daadwerkelijk geleden schade vergoed.

Vervangend vervoer

Met een vervangend vervoer dekking op uw trike bent u verzekerd van een vervangende trike indien uw trike op korte termijn niet gerepareerd kan worden.

Bereken direct de premie van uw trikeverzekering!

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op