800.000+ klanten
92% beveelt ons aan
28 vestigingen
beroepsaansprakelijkheidsverzekering-zorg

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering makelaar

Bereken direct de premie voor een Beroepsaansprakelijkheidsverzekering makelaar!

Direct online afsluiten
Direct online afsluiten
14 dagen bedenktijd
14 dagen bedenktijd
8.3
Beoordeling verzekeringen

Ook voor makelaars is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Bij de aan- en verkoop van een huis komen een hoop zaken kijken. Als makelaar bent constant bezig met het regelen van juridische documenten om de overdracht van een huis zo goed en eerlijk mogelijk te laten verlopen. Omdat de belangen van (ver)kopers hier elkaar kruisen kan er aan beide zijden het nodige misgaan, zelfs bij de kleinste fouten. Wanneer een van deze partijen, of een andere partij, u aansprakelijk stelt voor eventuele financiële schade, dan is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor makelaars.

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor makelaars vergelijken?

Een makelaar doet er goed aan om een gepaste beroepsaansprakelijkheidsverzekering te nemen. Hiermee heeft u dekking tegen eventuele financiële claims van derden, zoals kopers en verkopers van huizen of andere soorten panden. Zo bent u voor een groot deel gevrijwaard van onverwachtse kosten uit schadeclaims en kan u het kostenplaatje meer inrichten om te richten op u core business: het verkopen van woningen en andere gebouwen. Bij Alpina.nl vindt u op makelaars afgestemde beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen van verschillende bekende verzekeraars. Zo kan u eenvoudig en helder vergelijken welke verzekering het beste bij u en uw bedrijf past. Heeft u de ideale beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor makelaars gevonden? Dan kunt u deze bij Alpina.nl eenvoudig en snel tegen de scherpste premie online afsluiten.

Vergelijk bovenstaand onze beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen voor makelaars en sluit uw verzekering direct online af.

Voordelen:

  • Verzekeren vanaf €20,- per maand
  • Verzekerd tegen vermogensschade als gevolg van verkeerde diagnoses en beroepsfouten
  • Vergoeding van juridische kosten van (eventueel) verweer
  • Keuze uit alle verzekeraars van Nederland
  • 24/7 vergelijken en afsluiten
  • Snelle, gratis opzegservice

 

Zo wordt uw premie berekend

  • Ingangsdatum premie
  • Beroepsactiviteit door u beoefend
  • Verwachte omzet (exclusief BTW)
  • Opleidingsniveau van directeuren, vennoten en/of bestuurders van de onderneming waar u voor werkt.

Klanten over Alpina

klantenvertellenMogelijk gemaakt door klantenvertellen.nl
Bekijk alle beoordelingen
8.3
Gemiddelde score
Gebaseerd op 3696 reviews

Hoe werken wij

Hoe werkt Alpina?

Wij zijn als tussenpersoon geen onderdeel van een verzekeringsmaatschappij. Dit houdt in dat wij geen financiële verplichtingen of productieverplichtingen hebben aan de maatschappijen met wie wij samenwerken. Bij het vergelijken van verzekeringen bekijken wij uw persoonlijke situatie en specifieke wensen rondom dekking. Alpina maakt verzekeren overzichtelijk en snel.

Niet goed, geld terug! (14 dagen)

Uw aanvraag voor een verzekering wordt snel beoordeeld, 24 uur per dag en 7 dagen per week. U kunt dan direct met een gerust hart verzekerd de weg op. Ook over uw oude verzekering hoeft u zich geen zorgen te maken. Het opzeggen daarvan kunt u bij ons direct online regelen.

Toezicht

Alpina voldoet aan alle wettelijke bepalingen van de AFM. Zo beschikken wij over de benodigde vergunningen en diploma’s en zijn wij aangesloten bij het klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid).

Bereken direct de premie voor een Beroepsaansprakelijkheidsverzekering makelaar!

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op