Goed nieuws voor Nederland, goed nieuws voor jou!

Home Bedrijfsverzekering Welke verzekering afsluiten kantoorpand

Welke verzekering afsluiten kantoorpand

Kortsluiting in uw bedrijfspand, een gesprongen leiding in uw kantoor of flinke stormschade. Het zijn zomaar enkele zaken waar u onverwacht mee te maken kunt krijgen. En hoe vervelend ook, in veel gevallen vaak met hoog oplopende kosten. Daarom is ook hier voorkomen beter dan genezen en kiest u best tijdelijk voor een goede verzekering voor uw bedrijfspand.

bedrijfspandverzekering

Voorkom (financiële) ellende met een passende bedrijfsverzekering

Bij het verzekeren van een kantoorpand of bedrijfsruimte zijn er diverse verzekeringen die u kunt afsluiten. De bekendste vormen hier zijn de bedrijfspand verzekering en de inventaris- en goederenverzekering. Zoals de namen al aangeven heeft de dekking van de verzekeringen respectievelijk betrekking op het gebouw zelf en de inventaris van uw bedrijf. Beide zaken waar vaak veel kapitaal mee gemoeid is en waarbij de directe en indirecte schade hoog kan oplopen bij calamiteiten. Een bedrijfsverzekering op maat is dan ook op zijn plaats.

 

Vergelijk uw bedrijfsverzekeringen online

Dus wilt u een dergelijke situatie voor zijn? Vergelijk dan online uw bedrijfspand verzekering en inventaris- en goederenverzekering en sluit de verzekering af die bij u past. Onafhankelijk, helder én tegen de scherpste premies. Dat is verzekeren bij Alpina.

Kantoorpand verzekeren? Bereken direct de premie!

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op