800.000+ klanten
28 vestigingen
92% beveelt ons aan

ZZP zonder risico’s

Als ZZP’er loopt u net zoveel risico tijdens uw werk als wanneer u in loondienst bent, misschien zelfs nog wel meer. Waarom hebben veel zelfstandigen hun ZZP verzekeringen dan toch niet goed op orde? Gebrek aan tijd en geld, is meestal het antwoord. Maar als je de verzekeringen niet goed geregeld hebt dan kan u dat juist veel geld gaan kosten. Lees hier hoe u snel en goedkoop je ZZP verzekeringen regelt.

zzp zonder risico's

Welke risico’s loop je?

  • Schade aan je bedrijfspand
  • Schade aan je auto of aan de auto van een ander
  • Inbraak
  • Te late levering
  • Aansprakelijkheid
  • Bedrijfsongeval
  • Cybercrime

Dit zijn een paar voorbeelden maar er zijn natuurlijk nog veel meer. Per beroepsgroep verschillen ze enorm.

Maak een analyse

Voor iemand die in de verzorging werkt zijn de risico’s anders dan voor een adviseur. Net zoals op de steiger staan niet te vergelijken is met werken van achter een bureau. Daarom is het verstandig om uw bedrijfsrisico’s op een rijtje te zetten. Maak een lijst van alle risico’s die u loopt in uw beroep. Zet daarachter hoe groot de kans daadwerkelijk is dat het bij u misloopt en wat de consequenties daarvan zouden zijn. Dat noemt u een risicoanalyse.

Voorkomen of verzekeren

U heeft nu een lijst met alles wat mis kan gaan. Dat wil niet zeggen dat dat ook gebeurt! Om uw risico te beperken kunt u een heleboel preventief regelen. Daarbij moet u denken aan zaken zoals goed onderhoud van uw gereedschap en uw auto. Duidelijke afspraken met betrouwbare leveranciers. Beveiliging van uw bedrijfspand. En goede Algemene Voorwaarden die u opneemt in uw offertes.

Maar een ongeluk zit in een klein hoekje en niet alles is te voorkomen. Daarom zijn er ZZP verzekeringen. Die dekken de schade die u zelf niet kunt dragen. En daarmee voorkomt u dat uw onderneming verlies lijdt.

Doe een verzekeringencheck

Er zijn online een heleboel verzekeringen te vergelijken. Voor ZZP’ers zijn er pakketten samengesteld waarin de belangrijkste ZZP verzekeringen per beroepsgroep zijn gebundeld. Die zijn dan heel voordelig. U kunt zelf aanvullende verzekeringen afsluiten die passen bij uw risicoanalyse. Binnen 24 uur bent u optimaal verzekerd tegen een laag tarief. Zo wordt u Zelfstandige Zonder Risico!

Bereken direct de premie van uw ZZP Verzekeringspakket!

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op