Wat is de bedenktijd bij het afsluiten van een autoverzekering?

U bent op zoek naar een passende autoverzekering, maar er zijn veel aanbieders op de markt waardoor u het moeilijk vindt om een goede keuze te maken. Op onze website vindt u een zorgvuldige selectie van een aantal verzekeringsmaatschappijen waar we zaken mee doen. Deze selectie hebben we gemaakt aan de hand van de premie, maar ook kwaliteit van voorwaarden, ervaringen en hoe een maatschappij zich opstelt wanneer er een beroep gedaan wordt op een uitkering. Bij het vergelijken van verzekeringen bekijken wij uw persoonlijke situatie en specifieke wensen.

Bent u niet tevreden over de dekking of wilt u toch de verzekering elders afsluiten? Geen probleem! U kunt binnen 14 dagen, na ontvangst van de polis, zonder opgaaf van redenen, kosteloos annuleren. Dit is een wettelijke bedenktijd, deze bedenktijd geldt ook voor het afsluiten van een autoverzekering.

Hoe kan de autoverzekering geannuleerd worden?

Het annuleren van de verzekering kunt u op meerdere manieren aan ons kenbaar maken. U kunt via de website de verzekering opzeggen of u kunt contact met ons opnemen per mail of telefonisch. We zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08:00 en 18:00 uur op telefoonnummer: 088-6883710.

Na het annuleren van de autoverzekering binnen de bedenktijd, ontvangt u van ons een bevestiging van de annulering. Hierin staat ook duidelijk vermeld dat er in deze periode geen dekking is geweest op de autoverzekering en dat schade die in deze periode ontstaan is niet zal worden vergoed door de verzekeraar.

Het opzeggen van uw van oude autoverzekering kunt u direct online regelen, via onze gratis opzegservice.

Heeft u andere vragen met betrekking tot autoverzekeringen? Neem dan ook gerust contact met ons op, wij helpen u graag!

Klanten over autoverzekering

klantenvertellenMogelijk gemaakt door klantenvertellen.nl
8.2
Gemiddelde score
Gebaseerd op 322 reviews
26-01-2023
Ch de graaff
Snel en duidelijk in te vullen ! Vergelijken gaat snel !
03-11-2022
Riet Mol-van Hommert
vriendelijk te woord gestaan
21-10-2022
Raymond Koeiman
Door dat mijn inkomen onregelmatig is vind ik via een link betaling geweldig.

Bereken de premie voor een autoverzekering

  • i Voor een berekening van de premies hebben we de postcode van de hoofdbestuurder nodig. Bij particulier gebruik dient de jongste bestuurder woonachtig te zijn op het zelfde adres als de aanvrager. Bij zakelijk gebruik kunt u hier de postcode van het bedrijf invullen.

Hoe doen wij het?

Laatst geüpdatet: 01-11-2022

Financieel zeker.

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op