800.000+ klanten
92% beveelt ons aan
28 vestigingen
Bereken premie

Kan ik een autoverzekering telefonisch afsluiten?

Bij Alpina kunt u een autoverzekering op twee manieren afsluiten: online of telefonisch. Tegenwoordig kiezen de meeste mensen ervoor hun verzekeringen (een veel andere zaken) online te regelen. Zo kunnen ze zelf een geschikt moment bepalen. Sluit u een verzekering liever telefonisch af, met hulp van een van onze verzekeringsspecialisten? Geen probleem! Bij Alpina helpen we u graag met het afsluiten van uw autoverzekering.  Zo kunt u lekker snel de weg op met uw nieuwe auto.

Autoverzekering afsluiten? Bereken uw premie!

autoverzekering telefonisch afsluiten

Waarom telefonisch een autoverzekering afsluiten?

Soms is het fijn om een autoverzekering telefonisch af te sluiten, bijvoorbeeld als u veel vragen heeft of als het om een bijzondere situatie gaat. Onze verzekeringsspecialisten kunnen u helpen bij al uw vragen. Misschien lukt het niet om online een autoverzekering af te sluiten, omdat u een CIS-registratie heeft. Onze medewerkers proberen u bij een andere, reguliere verzekeringsmaatschappij onder te brengen. Lukt dat niet? Dan kunt u altijd toch terecht bij verzekeringsmaatschappij de Vereende. In zo’n geval is het makkelijker om uw autoverzekering telefonisch af te sluiten, zodat u direct contact heeft en niet hoeft te wachten tot u antwoord krijgt.

Autoverzekering afsluiten? Bereken uw premie!

Voordelen telefonisch afsluiten

Uw autoverzekering telefonisch afsluiten heeft verschillende voordelen:

  • Een van onze verzekeringsspecialisten kan direct met u meekijken en u helpen bij het afsluiten van uw autoverzekering
  • U kunt direct al uw vragen stellen. Onze medewerkers hebben ontzettend veel kennis in huis en kunnen uw vraag in de meeste gevallen direct beantwoorden
  • U kunt uw autoverzekering direct aan de telefoon afsluiten!

Voordelen online afsluiten

Een autoverzekering online afsluiten heeft natuurlijk weer andere voordelen:

  • U kunt in één oogopslag aanbieders vergelijken, om zo de beste én goedkoopste autoverzekering te vinden
  • Na het vergelijken kunt u de verzekering direct online afsluiten. Dit kost u slechts 5 minuten
  • U bent niet gebonden aan werkdagen en kantoortijden. U kunt uw autoverzekering 24/7 online afsluiten op een moment dat het u uitkomt, óók in het weekend

Sluit telefonisch een autoverzekering af via Alpina

Wilt u telefonisch een autoverzekering bij ons afsluiten? Onze verzekeringsspecialisten staan u graag te woord! Wij zijn maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00 bereikbaar op telefoonnummer 088 – 688 3700.

We hebben ook al heel veel informatie over autoverzekeringen op onze website staan. Daarnaast hebben we de veelgestelde vragen over een autoverzekering voor u verzameld. Misschien staan eventuele vragen die u nog heeft daar al tussen. Uiteraard kunt u de autoverzekering ook online afsluiten. Hiervoor vult u het kenteken van uw auto en een aantal persoonsgegevens in, in onze online vergelijker. Daarna kiest u een dekking. Vervolgens krijgt u een overzicht van aanbieders die voor u een passende autoverzekering hebben. Deze kunt u vergelijken op prijs en inhoud, en vervolgens direct online afsluiten.

Bereken direct de premie van uw autoverzekering!

Voor een berekening van de premies hebben we de postcode van de hoofdbestuurder nodig. Bij particulier gebruik dient de jongste bestuurder woonachtig te zijn op het zelfde adres als de aanvrager. Bij zakelijk gebruik kunt u hier de postcode van het bedrijf invullen.
In twee minuten geregeld

Nooit onderverzekerd

Stel zelf je pakket samen

Een breed aanbod

Wij vergelijken alle verzekeraars voor jou, scheelt weer tijd

Hulp van onze experts

Kom je er niet uit? Onze experts staan altijd klaar om je te helpen

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op