Goed nieuws voor Nederland, goed nieuws voor jou!

alpina-autoverzekering

Alpina auto verzekeren

Nu met Gratis verhaalservice
  • Voor een berekening van de premies hebben we de postcode van de hoofdbestuurder nodig. Bij particulier gebruik dient de jongste bestuurder woonachtig te zijn op het zelfde adres als de aanvrager. Bij zakelijk gebruik kunt u hier de postcode van het bedrijf invullen.
Direct online afsluiten
Direct online afsluiten
14 dagen bedenktijd
14 dagen bedenktijd
8.3
Beoordeling verzekeringen

De Alpina is een zeer sportieve auto die volledig onder eigen naam wordt uitgebracht. Vaak wordt de Alpina aangezien voor een BMW. Dit komt omdat de Alpina een soort look-a-like is van de BMW. Niet zo gek, want vanaf de oprichting ontwikkelde Alpina onderdelen voor BMW. Ruim 20 jaar later is het merk erkend als oorspronkelijke autobouwer. De Alpina is geliefd en onderscheidt zich door het zuinigere verbruik in vergelijking met de BMW M-modellen. De wegprestaties zijn echter vergelijkbaar of zelfs beter en ook het comfort doet zeker niet onder.

Bent u de trotse eigenaar van een Alpina auto dan wilt u deze natuurlijk goed verzekeren. Sluit vandaag nog een Alpina autoverzekering af op alpina.nl

Waarom doen verzekeraars moeilijk bij het verzekeren van een Alpina?

Er zijn veel verzekeraars die moeite hebben met het verzekeren van een Alpina auto. Dit heeft ermee te maken dat de Alpina’s nooit in Nederland zijn geleverd en de auto’s niet voorkomen op de verzekeringslijsten. Het is echter wel mogelijk om uw Alpina te verzekeren!

Bij welke verzekeraar kan ik wel terecht?

Op alpina.nl is het mogelijk om een Alpina te verzekeren bij verschillende verzekeraars. Het maakt niet uit of het nu gaat om een (semi-)oldtimer, youngtimer of een nieuwere Alpina. Wanneer u op onze website een berekening maakt voor een Alpina auto, krijgt u de verschillende verzekeraars met bijbehorende dekking en premie te zien. Vervolgens kunt u een offerte opvragen en desgewenst de verzekering afsluiten. Heeft u vragen over een Alpina autoverzekering of bent u er na het vergelijken nog niet helemaal uit wat de beste verzekering voor uw Alpina is? Neem dan contact met ons op. U kunt ons van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 18.00 uur telefonische bereiken op telefoonnummer 088-6883700. Ook zijn wij te bereiken via de chat, WhatsApp of Facebook Messenger. Wij helpen u graag!

Wat zijn de voorwaarden voor het verzekeren van een Alpina?

De ‘beste’ verzekering voor uw Alpina verschilt per auto. Dit hangt mede af van welke Alpina u in uw bezit heeft. Zo varieert de waarde per uitvoering, bouwjaar en model.

De auto kan worden verzekerd op basis van de nieuwwaarde of de aanschafwaarde.

Het is ook mogelijk om een aantal aanvullende dekkingen af te sluiten. Aanvullende dekkingen die vaak gekozen worden, zijn de ongevallen-inzittendenverzekering en de schade-inzittendenverzekering. Deze verzekeringen keren een bedrag uit bij schade aan de inzittenden of de bezittingen van de inzittenden als gevolg van een ongeval. Bij sommige verzekeraars valt één of meerdere van deze zaken al onder de basisdekking. Dit kunt u altijd terugvinden in de polisvoorwaarden.

Wat kost het verzekeren van een Alpina?

De kosten voor een Alpina verzekering zijn afhankelijk van een aantal factoren. Zo kijkt de verzekeraar meestal naar:

  • Leeftijd van de bestuurder
  • Woonplaats
  • Waarde van het voertuig
  • Aantal kilometers dat u van plan bent te gaan rijden
  • Vermogen van het voertuig

Sluit direct een verzekering af voor uw Alpina via Alpina

Wilt u een Alpina verzekering afsluiten? Op Alpina.nl hebben we het vergelijken en afsluiten van een verzekering makkelijk gemaakt. U vult het kenteken en een aantal aanvullende gegevens in, in onze vergelijkingstool. Daarna krijgt u direct een overzicht van de beschikbare verzekeringen. U kunt ze vergelijken op premie en voorwaarden. Zo is bij de ene verzekeraar de standaarddekking uitgebreider dan bij de ander, waardoor u alsnog goedkoper uit bent. Bovendien weet u dan precies in welke situaties u wel of geen dekking heeft. Als u een geschikte verzekering voor uw Alpina auto heeft gevonden, kunt u deze bij ons direct online afsluiten.

Alpina heeft voor elk type voertuig en bestuurder een geschikte verzekering!

Alpina auto verzekeren

Nu met Gratis verhaalservice
  • Voor een berekening van de premies hebben we de postcode van de hoofdbestuurder nodig. Bij particulier gebruik dient de jongste bestuurder woonachtig te zijn op het zelfde adres als de aanvrager. Bij zakelijk gebruik kunt u hier de postcode van het bedrijf invullen.

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er vandaag tot 18:00

neem contact op