800.000+ klanten
27 vestigingen
92% beveelt ons aan

Kan ik een autoverzekering voor mijn Alfa Romeo afsluiten?

Bent u  op zoek naar een autoverzekering voor uw Alfa Romeo? Bij Alpina vergelijken we beste autoverzekeringen voor u op prijs maar ook op kwaliteit. Voor elk type Alfa Romeo hebben wij een passende autoverzekering voor u. Binnen enkele minuten vergelijken wij voor u zorgvuldig geselecteerde autoverzekeraars.  Heeft u een keuze gemaakt? Dan kunt u bij ons heel gemakkelijk uw Alfa Romeo autoverzekering afsluiten.

Alfa Romeo autoverzekering

Over Alfa Romeo

Sinds de oprichting in 1910 is het merk Alfa Romeo uitgegroeid tot een autosportlegende en een symbool van Italiaans design en technisch vakmanschap. Naast sportieve gezinsauto’s, coupés en cabriolets staat het merk ook bekend om zijn legendarische sportwagens. Dit komt mede door het feit dat Alfa Romeo sinds haar beginjaren betrokken is geweest bij autoraces.

Autoverzekering afsluiten? Bereken uw premie!

Welke modellen zijn er van Alfa Romeo

Alfa Romeo heeft diverse modellen op de markt gebracht. Hieronder een overzicht van alle modellen van Alfa Romeo:

[table id=122 /]

Welke autoverzekering kiest u voor uw Alfa Romeo

Bij het kiezen van een Alfa Romeo autoverzekering  spelen verschillende factoren een rol. U kunt bijvoorbeeld denken aan de leeftijd en de dagwaarde van de auto, maar ook aan de opgebouwde schadevrije jaren. Als u meerdere jaren schadevrij gereden hebt, kunt u vaak tegen een vrij lage premie de meest uitgebreide verzekering kiezen. De keuze voor de beste dekking van uw Alfa Romeo verzekering moet u weloverwogen maken. De premie moet namelijk wel in verhouding staan tot de dagwaarde van uw Alfa Romeo. Voor een auto van 12 jaar oud is het bijvoorbeeld vaak niet zinvol om de meest uitgebreide verzekering te kiezen. De dagwaarde van uw auto weegt hierin zwaar mee.

Wat is de beste dekking voor uw Alfa Romeo?

Het belangrijkste en verplichte onderdeel is de WA verzekering. WA staat voor wettelijke aansprakelijkheid. Deze dekking zorgt voor het compenseren van schade door aansprakelijkheid aan de tegenpartij. Het schadebedrag kan flink oplopen, zeker als de tegenpartij arbeidsongeschikt raakt. De premie voor deze dekking is de basis voor de verzekering.

Wilt u ook de schade aan uw eigen auto vergoed krijgen? Dan kunt u kiezen voor een ruimere dekking, zoals WA beperkt casco en Allrisk. Deze dekkingen zijn uitgebreider, maar ook duurder. Met een WA-Beperkt Casco dekking bent u ook verzekerd tegen o.a. ruitschade en diefstal.

Met een Allrisk dekking bent u ook verzekerd bij schade aan uw eigen auto. Deze dekking heeft de hoogste premie, maar is zeker bij nieuwe auto’s vaak een verstandige keuze.

Waarom uw autoverzekering voor uw Alfa Romeo afsluiten bij Alpina.nl?

Bij Alpina hebben we al meer dan 50 jaar ervaring met het vergelijk en afsluiten van autoverzekeringen. Uw Alfa Romeo via Alpina verzekeren? Wij vergelijken de beste autoverzekeringen voor uw situatie. Heeft u een keuze gemaakt voor een auto verzekering van uw Volkswagen? Dan kunt u direct de autoverzekering afsluiten. Waarom afsluiten bij Alpina?

  • De beste prijs en voorwaarden voor de autoverzekering van uw Alfa Romeo
  • Direct online afsluiten
  • Niet goed, geld terug! (14 dagen)

Bovendien wordt uw aanvraag direct beoordeeld en gaat in wanneer u wilt. U kunt dan direct met een gerust hart verzekerd de weg op.

Vergelijk online de premie voor een goedkope autoverzekering!

Nu met Gratis verhaalservice
  • Voor een berekening van de premies hebben we de postcode van de hoofdbestuurder nodig. Bij particulier gebruik dient de jongste bestuurder woonachtig te zijn op het zelfde adres als de aanvrager. Bij zakelijk gebruik kunt u hier de postcode van het bedrijf invullen.

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op