Wat is de beste caravanverzekering?

In Nederland geldt een verzekeringsplicht voor motorrijtuigen. Een caravan is echter geen motorrijtuig, daarom bent u niet verplicht om uw caravan te verzekeren. Als u met uw caravan schade veroorzaakt bij een ander, valt dit onder de dekking van uw autoverzekering. Als uw eigen caravan beschadigd raakt, kunt u deze schade echter niet claimen bij uw autoverzekeraar. Hiervoor moet u een caravanverzekering afsluiten. Maar welke caravanverzekering moet u nou afsluiten? Op Alpina.nl leggen we u graag uit hoe u de beste caravanverzekering kunt vinden.

Caravanverzekering afsluiten? Vergelijk premies!

Vergelijk caravanverzekeringen

De beste caravanverzekering vindt u onder andere door aanbieders te vergelijken. Op Alpina.nl kunt u gebruik maken van onze handige online vergelijker. U beantwoordt een aantal vragen over uw caravan, zoals het aankoopjaar en bouwjaar, de lengte, de nieuwwaarde en de aankoopwaarde. Ook selecteert u de dekkingen die u wilt afsluiten.Vervolgens ziet u binnen enkele minuten welke caravanverzekeringen het beste aansluiten. Om goed te kunnen vergelijken vragen we ook naar de waarde van de:

  • Voortent / luifel
  • Eventuele aanbouw
  • Inboedel
  • Mover

Beste caravanverzekering afsluiten? Vergelijk premies op prijs en inhoud via Alpina!

Tijdens het vergelijken kunt u caravanverzekeringen vergelijken op prijs én inhoud. Zo vindt u niet alleen de beste, maar ook de goedkoopste caravanverzekering. Door niet alleen te kijken naar de premies weet u zeker dat uw caravanverzekering een goede dekking biedt bij schade.

Heeft u nog vragen of wilt u even overleggen met een van onze verzekeringsexperts? Neem dan vooral contact met ons op! U kunt ons maandag tot en met vrijdag bereiken, van 08.00 tot 18.00 op 088 – 6883700. U kunt ons uw vraag ook via een bericht sturen. Dit kan via e-mail, WhatsApp of Messenger.

Bereken direct de premie voor een caravanverzekering!

Hoe doen wij het?

Laatst geüpdatet: 31-03-2021

Financieel zeker.

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op