Hoe kan ik de inboedel van mijn loods verzekeren?

Heeft u uw spullen opgeslagen in een opslagplaats, garage of loods? Dan wilt u natuurlijk dat deze spullen goed verzekerd zijn bij schade of diefstal. U vraagt zich misschien af of de spullen in uw loods zijn meeverzekerd bij uw inboedelverzekering. Wij vertellen het u!

Zakelijk inboedelverzekering oftewel inventarisverzekering voor uw loods

Slaat u spullen voor uw bedrijf op in uw loods? Dat heeft u misschien een zakelijke inboedelverzekering, oftewel een inventarisverzekering nodig. Een inboedelverzekeraar maakt dan onderscheid tussen een inventarisverzekering en een goederenverzekering. Onder inventaris worden alle spullen verstaan die in uw bedrijf gebruikt worden om uw beroep uit te oefenen. Hierbij kunt u denken aan kantoormeubilair, laptops, maar ook aan machines. Alle spullen die in uw bedrijfspand staan en die u nodig heeft om uw werk uit te oefenen, vallen onder een inventarisverzekering. Met goederen wordt uw handelsvoorraad bedoeld. Dit zijn alle grond- en hulpstoffen die u gebruikt om uw eindproduct te maken, zoals halffabricaten, reinigingsmiddelen, brandstoffen en verpakkingsmateriaal. Slaat u deze producten op in uw loods? Dan is dit ook verzekerd op het moment dat u een zakelijke inboedelverzekering afsluit.

Sluit een inboedelverzekering af voor uw loods

Een inboedelverzekering is een van de belangrijkste woonverzekeringen die er is, vooral als u ook spullen in een loods heeft opgeslagen. Met een goede inboedelverzekering is zowel uw inboedel thuis als uw inboedel in de loods verzekerd. Stel dat er brand uitbreekt in de loods. Als u niet verzekerd bent kunnen de kosten al snel hoog oplopen. Met een inboedelverzekering voor uw loods bent u verzekerd bij schade en diefstal.

Via Alpina.nl kunt u makkelijk een inboedelverzekering afsluiten. Met de online vergelijkingstool van Alpina kunt u eenvoudig en snel inboedelverzekeringen vergelijken op prijs en kwaliteit. Door het vergelijken van inboedelverzekeringen komt u erachter welke verzekering het beste bij u past. Controleer ook goed hoe spullen in een loods verzekerd zijn per verzekeraar. Heeft u vooral spullen voor uw bedrijf opgeslagen in uw loods? Kijk dan eens naar een inventarisverzekering. Door de juiste verzekering te kiezen weet u zeker dat uw inboedel goed verzekerd is.

Bereken nu online de premie van uw inboedelverzekering!

Hoe doen wij het?

Laatst geüpdatet: 06-10-2020

Financieel zeker.

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er vandaag tot 18:00

neem contact op