Goed nieuws voor Nederland, goed nieuws voor jou!

Bereken premie

Hoe zit het bij pechhulp in het buitenland?

Hulp na een ongeval is standaard verzekerd op uw autoverzekering. Steeds meer verzekeraars willen een stapje verder gaan door ook pechhulp aan te bieden. Niet alleen binnen Nederland, maar ook pechhulp in het buitenland wordt steeds vaker aangeboden door verzekeraars.
Met pechhulp Nederland bent u verzekerd indien u met pech binnen Nederland komt te staan. Deze verzekering kan interessant zijn indien u nauwelijks lange ritten buiten Nederland maakt. Wanneer u regelmatig met uw auto de grens over gaat, kunt u in plaats van pechhulp Nederland kiezen voor pechhulp buitenland.

Bij het afsluiten van een pechhulpverzekering moet u goed opletten dat u zich niet dubbel verzekert voor pechhulp. Er geldt namelijk vanuit het automerk ook vaak een vergelijkbare service voor nieuwe auto’s.
De Wegenwacht was jarenlang de enige aanbieder van pechhulp. Tegenwoordig zijn er meerdere aanbieders, waardoor de prijzen enorm zijn gedaald.

Autopech buitenland

Ook bij autopech in het buitenland wilt u natuurlijk zo snel mogelijk geholpen worden. De Allianz Assistance is ideaal wanneer u regelmatig met de auto onderweg bent. U kunt zelf kiezen voor welke gebieden u de pechhulpverzekering afsluit. U kunt de Allianz Global Assistence Pechhulp los afsluiten en deze past bij elke autoverzekering. Ook wanneer u uw autoverzekering niet via www.alpina.nl heeft afgesloten, is het mogelijk om deze pechhulpverzekering af te sluiten. U kunt de Allianz Global Assistence tot 1 jaar in de toekomst laten ingaan. De premie zal dan ook pas in de toekomst worden geïncasseerd.

Op de Franse snelweg wordt u bij autopech geholpen door bergers. Alleen bergers hebben de bevoegdheid om mensen te helpen. U wordt door deze bergers naar een garage gebracht waar wordt gekeken wat er precies aan de hand is en hier vindt de reparatie plaats. Langs Franse snelwegen staan praatpalen waarmee u hulp kunt inschakelen. Wanneer u hulp inschakelt via zo’n praatpaal is het voor de hulpdiensten meteen duidelijk waar u staat en hoeft u dit niet uit te leggen.

Het premiebedrag voor de module Autopech buitenland is logischerwijs hoger dan wanneer u alleen voor pechhulp binnen Nederland kiest. Het verschil in  vaak zo dat het verschil in premie relatief klein is. Het verzekerde gebied bij wereldwijde pechhulp is namelijk veel groter dan wanneer u alleen pechhulp in Nederland krijgt. Mocht u dus regelmatig met uw auto in het buitenland rijden dan is wereldwijde pechhulp voor u het overwegen waard.

Auto pechhulp buitenland

Met de Allianz Global Assistance pechhulpverzekering kunt u rekenen op snelle en professionele hulp waar u maar wilt, het hele jaar door. Deze zeer complete pechhulpverzekering is al beschikbaar vanaf €2,49 per maand.

Ook voor de motor kunt u de Allianz Global Assistance afsluiten. Dit geldt in de gebieden waarvoor de pechhulpverzekering is afgesloten. Dat betekent dat dit ook mogelijk is in het buitenland.

Allianz Global Assistence is wereldwijd marktleider in hulpverlening. Ze bieden een zeer complete en professionele dienstverlening aan. Ze beschikken over eigen alarmcentrales in 28 landen met duizenden medewerkers en contracten met universele hulpdiensten, verhuurders en autobedrijven. Allianz Global Assistence beschikt in het buitenland over een eigen vloot van vervangende auto’s. De meeste auto’s beschikken over een trekhaak en ‘s winters zijn de meeste auto’s uitgerust met winterbanden en een skibox, zodat u weer snel op weg kunt.

Heeft u hulp nodig bij het afsluiten van de auto pechhulp buitenland module? Wij helpen u graag! Neem contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:00-18:00 uur op telefoonnummer 088-6883700.

Lees ook:

Rechtsbijstand buitenland

Geldt mijn autoverzekering ook in het buitenland?

Aansprakelijkheidsverzekering buitenland

Bereken direct de premie voor uw pechhulpverzekering!

Nu met Gratis verhaalservice
  • Voor een berekening van de premies hebben we de postcode van de hoofdbestuurder nodig. Bij particulier gebruik dient de jongste bestuurder woonachtig te zijn op het zelfde adres als de aanvrager. Bij zakelijk gebruik kunt u hier de postcode van het bedrijf invullen.

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er vandaag tot 18:00

neem contact op